Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen bízok meg a barátomban, de nem azért mert adott rá okot, hanem előző kapcsolatom miatt. Mit tudok ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:49
2/14 anonim válasza:
Hülye vagy.Két külön emberről van szó, két külön kapcsolat ,nem értelek.
3/14 A kérdező kommentje:
már nem érdekel exem. csak attól félek nehogy ő is megcsaljon
2010. júl. 21. 10:16
4/14 anonim válasza:
ismerős helyzet, én már egy férfiban se bízok meg. -.- Amiket hallok, barátnőimtől, meg innen-onnan...
5/14 A kérdező kommentje:
de az az érdekes, h benne bízok de mégis félek
2010. júl. 21. 10:45
6/14 anonim válasza:
Szia! Az, hogy nem bízol benne, és az, hogy félsz teljesen más dolog. Szerintem a "féltés" minden kapcsolatban jelen van, abban is, ahol 100%-osan megbíznak egymásban. Természetes, hogy félsz, hogy a párod, akit szeretsz, mást jobban fog szeretni nálad, megcsal, elhagy, valami baja esik, stb. Csak van aki jobban fél az átlagnál, szerintem ez nem azt jelenti, hogy nem bízol benne. Én is félek ilyenektől, de rá merném bízni az életemet, ha olyan szituba keverednénk... 20L
8/14 anonim válasza:
Nem vagy te normális, ok nélkül nem bízol benne?Akkor hagyd is a p*csába az egészet!Önbizalomhiányos vagy az a baj.
9/14 A kérdező kommentje:
énis vele. meg most 50% h terhes vagyok..:S meg ő nekem folyton a jövőről beszél ami jól esik meg hasonlók
2010. júl. 21. 10:55
10/14 anonim válasza:
50%? Az hogy jött ki? Hány éves vagy? Biztos örül majd a nem várt meglepetésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!