Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerek születése után ellaposo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek születése után ellaposodó kapcsolatot helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
2 éves gyerek, én itthon vagyok vele, párom dolgozik. 5 éve vagyunk együtt. Már sosincs csók, ölelés. Szex van heti 1x de az is csak hogy mégis legyen. Van rajtam plussz 10 kiló amire most rászántam magam, hogy leadjam már egy hónap alatt le is ment 3 kiló. Ezt sokszor mondta, hogy sokat híztam. Már nincsennek közös programok, látszik nincs kedve hozzám. Mit tehetnék még, hogy újra nőként nézzen rám?

2020. jan. 3. 14:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Helyrelehet, de ehhez mindkét félnek tenni kéne. Ha ő már nem akarja a dolgokat, akkor nem fog menni. Ha akarja, akkor szervezhetnél programokat, rámászhatnál többször is, csinálhatnál olyanokat, amik őt beindítják.
2020. jan. 3. 14:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Rámásznák többször is ha hagyná, de ő annyira fáradt..
2020. jan. 3. 14:33
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Váljatok el vagy csinaljatok még egy gyereket!
2020. jan. 3. 14:36
 4/18 anonim ***** válasza:
23%

Fáradt, persze... akkor csinálj olyat, amihez neki nem kell mozognia... Ez ugyanaz a szint, mint amikor fáj a nő feje...

Fogyljál le, ez biztos jó kezdet. Aztán próbáljatok kitalálni izgalmas helyzeteket. Pl. vegyél szexi fehérneműt, jelezemket, próbáljátok autóban, erdőben, stb.

2020. jan. 3. 14:37
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Így ilyen formában már nem. A párod nem akarja ezt helyrehozni és egyértelmű, hogy kicsit sem tudtok kommunikálni egymással. Nem tudjátok a problémákat megbeszélni, eszetekbe sem jutott, hogy már az első jeleknél beszéljetek erről és újra energiát fektessetek a kapcsolatba. Ahol ezek nem természetes dolgok ott felesleges kínlódni.
2020. jan. 3. 14:38
 6/18 anonim ***** válasza:
10%

Rátudsz egyáltalán mászni? Nekem volt egy hosszabb kapcsolatom, ahol egyre kevesebb lett a szex. Én próbálkoztam, de a lánynak máshol járt mindig a feje, felesleges dolgokon idegeskedett. Aztán, egy idő után meguntam. Hopp, le is esett neki, hogy amúgy hiányzik neki a szex és hogy kezdeményezzek. Mondtam neki, hogy rajta a sor...

És itt jött a probléma. Nem tudott rám mászni. Megszokta, hogy mindig én kezdeményeztem és fogalma sem volt, hogy kéne csinálni a dolgot. Kínos volt, ahogy próbálkozott és nem is lett eredménye.

2020. jan. 3. 14:40
 7/18 anonim ***** válasza:
5%

Azért nem akarja a szexet, mert meghíztál és így nem kíván. Én nő vagyok és vékony alkat, párom viszont hízékony és engem már az is zavar, ha csak 2 kg-t felszed, nemhogy 10-et...ki is dobnám, mert hiàba szeretem, ha nem vonzódnék hozzá -> nincs szex -> értelmetlen a kapcsolat.

Javaslom, hogy fogyj le. Az mindenképp jó kezdet. De ha ő már elengedte a dolgot, akkor hagyd a fenébe. Beszéld meg vele, hogy mit szeretne az élettől.

2020. jan. 3. 14:44
 8/18 anonim ***** válasza:
13%
Fogyj le.Ez a titok.
2020. jan. 3. 14:46
 9/18 anonim ***** válasza:
16%
Vannak emberek akiknél az a cél, hogy gyerek legyen és onnantól kezdve "mission completed". Ha jó a kapcsolat, szeretitek egymást és jó apa akkor fogadd el hogy ez már így marad. És ahogy halad az idő, annál kevésbé lesz érdekes számára a szex.
2020. jan. 3. 14:47
 10/18 anonim ***** válasza:
12%

A megoldás:

-plusz kilók leadása

-önbecsülés és magabiztosság növelése

Kezdetnek.

Aztán:

-gyerkőc lepasszolása néhány napra

-combfix, harisnyatartó és magassarkú

Ha ezek nem segítenek, akkor tényleg komoly a baj..

2020. jan. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!