Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell a párom a privát szférám minden "bugyrába" beengedni, akár olyanokba is amely nem is az Ő idejében történtekkel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
Csak hogy egyértelműbb legyen a kérdés. Én, az életmben készült több ezer fotót megőriztem egy merevlemezre learchiválva. Ezekt nem igazán nézegetem, csak úgy vannak. Utazások, családi, munka, és miegymás fotók. Éppen egy teljesen semleges, konkrét fotót kerestem. De találtam pár vicceset, ezt a páromnak megmutattam. Erre Ő meglátva a sok egyéb fotó mappát, már azt nézte, és megért hogy a többit is mutassam meg. Én erre azt mondtam, hogy nem mutatom meg, mert se válogatva nincs legtöbb, se nem igazából olyan "maihez köze lenne". Erre nagy vita keveredett. Mert Ő például (én sosem kértem ilyenre) MINDEN fotót letörölt, vagy átszerkeszt hogy a régi exeit eltüntesse. És szerinte nekem is így kellene tennem. Mert a szavaival pontsan élve: "Nem normális hogy régi nőimről fotókat őrizgetek". Szerintetek kinek van igaza? Minden emlékemet az életből el kell tüntetnem ami régi kapcsolatokból van? Letörölni, kidobini, elégetni? Hozzátenném szem előtt semmi ilyen nincs... és nem szedegetem elő ezeket nézegetni, ábrándozni, romantikázni. Amit persze Ő is tud. (Én: Férfi,40 év körüli, Ő sokkal fiatalabb. )

2020. jan. 2. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Abból a szempontból is butuska a viselkedése, hogy ha belegondolunk abba, hogy őt miért is zavarja az, hogy volt barátnők akkor, amikor ő pl. 15 éves volt?

Aki idősebb párral áll össze, el kellene tudnia fogadni, hogy az idősebb félnek előtte voltak kapcsolatai, ez tök egyértelmű.

2020. jan. 2. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
"hogy volt barátnők akkor" = volt barátnőD akkor
2020. jan. 2. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem egy érett személyiségre vall,szerintem tök dedós szint. Neked van igazad,nőként mondom ezt.
2020. jan. 2. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:
31%

egy párkapcsolatban (főleg ilyen kérésekben) nincs egyik vagy másik félnek igaza. egyszerűen csak máshogyan közelít dolgokhoz. lehet mindkettőtöknek igaza a saját szempontjából.

ő tőrli/kidobja a régi dolgokat, amik ezekhez kötődnek. neki így jó és ezért ezt várja el tőled is, mert neki ez terméetes. neked meg nem ez természetes.

nem azt kéne keresned (persze neki sem, de idősebbként a tapasztaltabb és bölcsebb is te lehetsz), hogyan tudod a saját véleményed ráerőltetni, hanem hogyan lehet kölcsönösen elfogadható közös nevezőt találnotok, ami mindkettőtök számára elfogadható. konszenzust, vagy legalább kompromisszumot találni a két véglet között.

mivel az ő evárásai elég szélsőségesek és visszacsinálhatatlanok (törölni, megsemmisíteni, kidobni), amiben kompromisszumot se nagyon akar kötni, a te álláspontoddal meg kölcsönösen kizárják egymást, nem nagyon van a két álláspontnak közös halmaza.

rejtsd el előle, hogy ne szembesüljön vele. de akkor inkább ne is nézegesd, emlegesd előtte. tárold máshol és ha kell belőle valami, akkor nélküle keresd meg. persze ez olyan, mintha rejtegetnél valamit, de nem hagy más lehetőséget.

megpróbálhatod meggyőzni, de neked ugyanúgy nem fog menni, ahogy neki sem téged. gondolkozz el rajta, hogy vajon érdemes-e ezen annyit rugózni tok, hogy egy nap emiatt szakítsatok - és vajon mennyi mindent kell hozzá törölnie/kidobnia, hogy ez a nap eljöjjön...

a viták rendezésében az erőszakmentes kommunikáció sokat segíthet (olvass uránia hogy mi az). ne csak a saját allspontod ismételgesd, ne csak logikus érveket spórolj, hanem értesz meg vele hogy tudod mit érez ezzel kapcsolatban és hogy sajnálod, de azt is mondd el, neked mit jelent, amit ő vár tőled, hogyan érzed magad emiatt. beszélj neki az érzéseidről, ez sokat segít egymás megértésében...

2020. jan. 3. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja,hát 40 évesen nem gyerekekkel kell összejönni..
2020. jan. 3. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Na ja, ha 40 évesen egy hisztis, önbizalomhiányos gyerek kellett, akkor vállald ezt is.

Amúgy, rohadtul nem érdekelnének a másik ilyen emlékei, ha nem lennének szem előtt és nem nosztalgiázna rajtuk állandóan.

2020. jan. 3. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
24%
Nem jogos a kérése, hogy töröld ki, de az engem is baromira zavarna, ha a kérésemre sem mutatnád meg őket. Mégis mi titkolnivalód van? Nekem is el vannak téve egy külön mappába az exekkek közös képek, szép emlékek, nem törölném ki őket, de ha a páromat érdekelné, minden további nélkül megmutatnám neki.
2020. jan. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!