Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel az utóbbi időben egyre inkább ellaposodik a szexuális életünk. Ami annyit takar, hogy sajnos egyre ritkábban bújunk össze, ami manapság már csak heti egy alkalmat jelent. Ugyanis sajnos eléggé rossz műszakbeosztásban dolgozunk. Ő fél 8-tól délután 4-ig, én meg 14-től 22-ig. És ugyebár így hétköznap kiesik a dolog, mivel mire hazaérek, vagy már alszik, vagy pedig olyan fáradt, hogy ha bele is kezdünk a dologba, akkor is látszik rajta, hogy nem igazán tud odakoncentrálni. Amit végülis megértek, hogy fáradt, és így már nem is eröltetem a dolgot, holott nagyon jó lenne. Így marad a hétvége, de akkor meg azt tapasztalom, hogy akkorra meg már azért nem kívánja úgy, mert mintha \\\'elszokna\\\' tőle az alatt az egy hét alatt. Tehát többnyire azok az alkalmak se sikerülnek valami fényesen. Ilyen esetben mitévő lehetnék?
2008. nov. 19. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem hasonlo volt a nyaron. A parom este 6-7 ig dolgozott, en meg 6-tol 11 ig, gondolhatod, mennyi energiank volt akkor. Nalunk volt, hogy este is beiktattunk valamit, de sokszor reggel volt szex.Most mindketten este 6-7-ig dolgozunk ugyan, de igy is elegge faradtak vagyunk. Azt tudjatok tenni, hogy uan nem minden nap, de te felkelhetsz akkor amikor o es egyutt vagytok, aztan meg alhatsz, vagy este mire te hazaersz o neha keszithetne vacsit, miutan lefurdesz, kis gyergyafeny es utana szex. Neha hetvegente elmehetnetek valahova csak kettesben, ahol egymassal tudjatok tolteni az idot, mondjuk egy szallodaba, ahol egesz nap elvagytok, kozos furdo. Mi ilyeneket szoktunk, uoan en nem magyarorszagon elek, de ott is vannak nagyon jo szallodak es nem is dragak.
2008. nov. 19. 00:23
 2/3 anonim ***** válasza:

De a het alatt szerintem nem elszoknia kellene, ahogy te gondolod, hanem kieheznie a hetvegi szexre.

Babusgasd,szeretgesd, simogasd, kedves, aranyos legyel hozza, es adj idot neki mindig. En is sokszor szarazon indulok, de amikor "babusgatnak", akkor mar mindjart megjon a kedvem hozza!

2008. nov. 19. 00:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, bár a saját tapasztalataim alapján akkor se lenne több sex ha ugyan akkor érnétek rá. Sztem ez az elhidegülés első jele, próbálj meg vmi mást, más stílust, próbáld meg lehengerelni úgy h közben ne válj papuccsá. Amúgy nagyon szerencsés a barátnőd ha te ezt ilyen hamar észrevetted, a pasik nagy része sajnos egyáltalán nem tud olvasni ezekből a jelekből. Hidd el ha te férfiként viselkedsz, ő nőként tud majd melletted és igen is lesz kedve akár hajnali 2 kor is a sexhez. Ez nem időbeosztás kérdése. Sok szerencsét kívánok nektek, remélem hosszú és boldog kapcsolatotok lesz.
2008. nov. 19. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!