Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mennyire szeretik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire szeretik ha szeretgetik őket?

Figyelt kérdés

Pl ha odamegyek és megölelem, megpuszilom naponta többször. Vagy odahúzom magamhoz, a kanapén az ölembe fektetem és simogatom. Megmasszírozom a nyakát ha látom hogy ideges. Ilyen dolgokra gondolok. Nekem az első párkapcsolatom tart 7 éve, de a feleségem nem szereti az ilyesmit. Gyűlöli ha megpuszilom, ha magamhoz húzom ellök. Így volt mindig is. Az ágyban is elfordulva az ágy szélén alszik a kezdetek óta. Azt mondja más nők is gyűlölik ha férfiatlanul viselkedik valaki. Szerinte a munkából hazajövet csók is egy nyálas lúzerség, a papucs férfiak ismérve. Szerinte ez a puszilgatás, ölelgetés gyengeségre vall. Egy igazi férfi ne csináljon így.

Tényleg így van ez?

2019. dec. 29. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs így. A páromtól pont az a normális, amit leírtál.
2019. dec. 29. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ezért kapna egy pofont a csók előtt, csak úgy férfiasan! :D :D
2019. dec. 29. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fura a feleséged, nem ugyanaz a szeretnyelvetek.

Szeretem, ha szeretgetnek, és én is így állok a másikhoz.

2019. dec. 29. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Én szeretem, ha simiznek és ha szépen beszélnek velem. 😊 Ilyenkor olyan vagyok, mint egy kiscica, csak felnőtt nőben. Attól, hogy egy férfi szeret ölelkezni, puszit és csókokat adni és kapni, nem lesz se férfiatlan, se papucs.

Papucs akkor vagy, ha minden úgy van, ahogy az asszony akarja... Ilyen a bátyám pl., szörnyű.😣

2019. dec. 29. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádom :))

De idő kell ahhoz,, hogy valakitől ez jólessen. A párom esetében is akkor élveztem, mikor kötődtem hozzá. Egy idegen esetében fojtogatónak és rátelepedésnek érzem. Allergiás vagyok arra, hogy egy idegen hozzám nyúlkáljon, főleg ha magához akar ölelni. Csak anyukámnak, 3 barátomnak és a páromnak hagyom.

Az általad leírtak a minimum nálunk egy kapcsolatban. Folyamatos bújás, puszik, egymásn mellett el sem megyünk úgy a lakásban, hogy ne simítanánk végig egymás derekán. Aludni nem kényelmes egymás nyakán, ott mindketten vándorolunk este, de amúgy nagyon jó a bújás. És számomra nem gyengeség, hanem biztonságot ad.

2019. dec. 29. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jól esn(nén)ek az ilyen gesztusok. Én is szeretek bújni, csak úgy megölelni, megcirógatni a páromat és a viszonzás is tetszene.

Persze, lehet olyan hangulatom, amikor nem vagyok rá annyira vevő, de akkor sem lököm el magamtól a másikat.

Aludni viszont én is jobb szeretek szabadon. Elalvás előtt összebújva, aztán ki szoktam kúszni az ágy szélére.

26N

2019. dec. 29. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is általában olyan vagyok, mint a feleséged, néha rám jön ugyan a bújás, de alapvetően nem szeretem, ha csak úgy szeretget a férjem. Meg extrém csikis is vagyok, még mikor jól esne a simogatás, akkor is bizonyos helyeken számomra csikis.

De nem tartom férfiatlannak, inkább magamat gondolom furának, amiért nem szeretem. Munkából hazaérve, vagy felkelés után/lefekvés előtt viszont alap a puszi.

2019. dec. 29. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem csak sarkitod. Ha nem akkor itt nem a te igenyeiddel van gond. Nem látok bele a kapcsolatotokba de lehet nem rtana idővel egy parterapia...
2019. dec. 29. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

A párodnak az ostorverés a megalázás hiányzik nap mint nap na az tuti férfi lenne szamára igazi férfi lenne!

Engem mindig megcsókol hazajövet a párom jól esik. Jó lenne a többi is amit írtál de az nem sokszor van pedig nagyon eltudnám viselni a mindennapos cirógatást a galambturbékolást!

Nem szeret eléggé a párod és nem néz fel rád mint férfire ez az igazság!

2019. dec. 30. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!