Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak ezzel és a véleményetekre vagyok kíváncsi.! Valaszokat elore is koszonom?
Az lenne a gondom, hogy a barátnomnek 1 het mulva a szuletesnapja, 18.
Es o folyamatosan mondja hogy most nagyon elakarja engedni magat hanyasig kell inni amig lenem szedul a szekrol.
Es mindezt , liget, morrisonsba kell neki.
Hivott engem, de en nem vagyok ilyen tipusu gyerek, en nem ereznem jol magam, meg minek menjek? Hogy folyamatosan figyelgessem, hogy most melyik pali megy oda hozza, nem akarom h errol szoljon.
De viszont tudom, ha egyedul engedem el akkor, nem tudja a hatarait es 90%ig biztos vagyok benne hogy az lesz a vege , hogy mas pali agyaba fog kelni. Aztam majd az lesz hogy sok volt a pia.
Mi a legkezenfekvobb megoldas?
09:06
En is ezt tartom a legjobb megoldasnak egyenlore ha meg mindig igy gondolkodik.
Csak tulsagosan megszeretsz valakit, akkor nehez elengedni, mert amúgy nincs gond a kapcsolatunkkal.
09:28
Ha meg en azt mondom h ne menjen, akkor azt valaszolja , hogy 1x van 18. Szuletesnapja es h miattam mar kihagyott par bulit es ezt mar nem fogja. De en igazabol bizok benne de fel liter pia utan nemmondom h igen. Eltunnek a gatlasai stb.
En igazabol nem akarom iranyitani de vannak dolgok amibe kell, ha meg magammellett akarom tudni ot.
Mint peldaul a mostani helyzetbe.
Számomra a bizalom és a hűség alap egy kapcsolatban. Pont.
Én is ittam már le magam nagyon csúnyán sajnos, de nem csaltam meg a barátomat. Még csak nem is táncolok más fiúkkal. Mert szeretem a barátomat. Nem kell más. Ilyen egyszerű.
Fordítva is igaz. Szoktunk külön bulizni és sosem volt belőle probléma. (Kivéve, hogy mindig hiányzik a másik...)
Az alkohol csak kifogás a gyenge jellemeknek.
Nem figyelgetni hív téged, hanem, hogy bulizz vele, hogy együtt érezzétek jól magatokat, együtt táncoljatok. Ha nem akarsz menni, ne menj, de ha ennyire nem bízol a barátnődben, akkor mi érteleme ennek a kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!