Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Hogyan reagáljak erre?
2 éve együtt vagyok a barátommal. Együtt szoktuk nézni a közösségi oldalainkat, email-einket. Eddig...
Valamelyik nap az emailjére kapott egy üzit hogy az egyik közösségi oldalon kapott egy üzenetet egy lánytól. Akkor nem nézte meg mert ott voltam. Ennyibe is maradt, nem foglalkoztam vele. Aztán következőnek megint néztük azt az oldalt és láttam hogy a volt barátnőjével több levelet is váltottak. De nekem ezt a barátom nem mondta el. Elég rosszul esett, azt hittem mindent elmondunk egymásnak. Nem tudom miket irtak egymásnak, de megbántott ezzel.
Tudom hogy szeret, de akkor mért titkolózik. Nem vagyok féltékeny tipus, csak amennyire "egészséges".
Mit tennétek?
talán vágyik egy kis magánéletre. nálatok ez ilyen program, hogy este leültök a gép elé és megnézitek közösen az üzeneteket? ez már túlzás szerintem féltékenységből... persze ha csak úgy adódik h látjátok egymás leveleit az más.
egyébként én is beszéltem a volt barátommal msnen kb annyit h "hogy telik a nyár? voltál nyaralni? találtál diákmunkát?" ilyen témákat, most nem ezzel fogom kezdeni holnap ha találkozom a barátommal. max ha szóbajön elmondom, de am meg minek, nincs semmi jelentősége.
nem, nem. NEm esti program:)
csak tényleg ha ugy adodik. Csak nekem furcsa volt, hogy mivel tudta hogy a lány válaszolt ezért nem nézi meg.
de nekem akkor is rosszul esik. nem vagyok féltékeny irtam a kérdésbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!