Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem töltjük együtt a karácsonyt, illetve a szilvesztert, ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
2 hónapja vagyunk együtt, előtte is ismertük egymást. Hetente 1x találkozunk, illetve valamikor összefutunk ezen kívül. Elég kevésnek tartom. Most az ünnepek előtt találkoztunk, én odaadtam az ajándékát, ő nem így készült. Ünnepekre hazament a szüleihez. A szilvesztert meg se említette, ez csak most jutott eszembe, hogy kérdezték a barátaim és anya, aki egyre jobban idegesít, nem nézi jó szemmel, nem örülök neki, hogy ennyire beleszól, de igazat adok neki.
22L

Szerintem őszintén túl vannak ezek a dolgok tolva, általánosságban.
Szerintem (az én neveltetésem, nézőpontom szerint, nem kötelező egyetérteni nyilvan) amíg egy pár nem él együtt/ilyen kevés ideje vannak együtt teljesen normális ha a karácsonyt mindenki a családjával tölti ki-ki a sajatjával. Persze nyilvan lehet előtte-utana találkozni, ajándékozni de pl egy szenteste az a családé.
Szilveszter is túl van tolva. Nagyon sok ember akit ismerek totál rápörögnek a témára hogy hogyan töltsék a szilvesztert.
Ha nincs közös baráti társaság pl en simán mennék a saját barátaimmal bulizni hagynám a párom is hadd menjen a saját barátaival, nem biztos hogy jól érezné magát egyik v másik fél egy kvázi idegen tarsasagban.
Ha közös az meg tök jó. De ezek szunjektív dolgok.
Vele kellene megbeszelned hogy neki mik a tervei, mit szeretne, döntsd el TE mit szeretnél aztan ha úgy alakul hozzátok össze hogy közös legyen. De ha ndm lesztek együtt szerintem az sem tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!