Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Lennétek együtt olyan nővel akinek gyereke van?
Ez egy elméleti kérdés mert még nem volt ilyen párom. Úgy lennétek gyerekes nővel ha nektek nincs gyereketek? Nem szül sok problémát az ilyen szitu?
Érdemes kapcsolatba belemenni vagy kerülendő?
A kérdés amit milliószor feltettek már.
Ez nagyon sok mindentől függ
Szerintem ez nagyban függ attól is, hogy melyik korosztályt nézzük! 30-40 éves nőknek nagy valószínűséggel már van gyereke, és nem is kicsi, azt nagyon nem kell nevelgetni. Huszonéves pasik meg sokszor ennél a korosztálynál is próbálkoznak itt is :)
Szerintem egy gyerekes anyukával is simán lehet boldog az ember, viszont fontos, hogy a gyerekkel is ki kell alakítani a jó viszont, lényegében úgy kell hozzáállni mint egy családhoz. Vagyis el kell fogadni azt, hogy nem csak kettesben , hanem úgymond családosan is kell programot szervezni.
Igaz most én kétgyerekes apaként írok, de a barátnőmnek is vannak gyerekei, és fontosnak tartottam velük is jó kapcsolatot kialakítani, így nem az van, hogy csúnyán néznek rám ha megyek hozzájuk. Elmondhatom, hogy örülnek nekem, és tényleg jó kis családot alkotunk, ma is közös programon voltunk, de ez mellett azért jut időnk kettőnkre is.
Szóval nem kell annyira beparázni! Tudom, sok pasi fél attól a mondattól, hogy te ne dumálj nekem nem vagy az apám, de ha megvan a jó viszony, akkor ilyen nem lesz.
44F
Sok a nem válasz.
Én elvált gyerekes nőként találtam párt, nála igen volt a válasz.
Tudjátok olyan sokszor csak a férfi szemszögéből van nézve ez a téma. Szerintetek a nőnek nem rossz? Nincsenek hátulütői?
Rosszabb, nehezebb mint a férfinek. Folyamatosan két tűz között van.
Az élet bonyolult. Nem fekete és fehér. Olyan sokféle ember és élethelyzet van.
Én megértem ha egy férfi nem akar gyerekes nőt. De ne nézzen le azért mert gyerekes nőként én vágyom a boldogságra, pár kapcsolatra. Csak hagyjon békén.
5
A környezetedben nézz körül, a való életben. Ügyes vagy, hogy tudtál linkelni ellenpéldákat, amik inkább a 10-ből 1 esetébe tartozó kivételek, amik erősítik a szabályt.
Nyilván egy szép gyerekes nőnek lehetséges viszonylag jó pasit találnia, de megmondom neked, hogy ő is nagyon nagy eséllyel még jobbat tudna, ha nem lenne gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!