Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Lennétek együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Lennétek együtt olyan nővel akinek gyereke van?

Figyelt kérdés

Ez egy elméleti kérdés mert még nem volt ilyen párom. Úgy lennétek gyerekes nővel ha nektek nincs gyereketek? Nem szül sok problémát az ilyen szitu?

Érdemes kapcsolatba belemenni vagy kerülendő?

2019. dec. 22. 20:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A kérdés amit milliószor feltettek már.

Ez nagyon sok mindentől függ

2019. dec. 22. 20:55
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Naná, egy negyvenessel, akinek 16+ a lánya! 😂
2019. dec. 22. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:
2019. dec. 22. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem lennék. Pedig rossz egyedül, de tudom, hogy van ettől sokkal rosszabb is. Nem hiányzik, hogy más gyerekével nyűglődjek, meg harcoljak a gyerek apjával.
2019. dec. 22. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyban függ attól is, hogy melyik korosztályt nézzük! 30-40 éves nőknek nagy valószínűséggel már van gyereke, és nem is kicsi, azt nagyon nem kell nevelgetni. Huszonéves pasik meg sokszor ennél a korosztálynál is próbálkoznak itt is :)

Szerintem egy gyerekes anyukával is simán lehet boldog az ember, viszont fontos, hogy a gyerekkel is ki kell alakítani a jó viszont, lényegében úgy kell hozzáállni mint egy családhoz. Vagyis el kell fogadni azt, hogy nem csak kettesben , hanem úgymond családosan is kell programot szervezni.

Igaz most én kétgyerekes apaként írok, de a barátnőmnek is vannak gyerekei, és fontosnak tartottam velük is jó kapcsolatot kialakítani, így nem az van, hogy csúnyán néznek rám ha megyek hozzájuk. Elmondhatom, hogy örülnek nekem, és tényleg jó kis családot alkotunk, ma is közös programon voltunk, de ez mellett azért jut időnk kettőnkre is.

Szóval nem kell annyira beparázni! Tudom, sok pasi fél attól a mondattól, hogy te ne dumálj nekem nem vagy az apám, de ha megvan a jó viszony, akkor ilyen nem lesz.

44F

2019. dec. 22. 21:46
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen sok kompromisszumot igényel egy gyermekes anyukával összejönni, viszont ha az új pár nagyon jól megérti egymást, akkor ezeket a kompromisszumokat érdemes lehet felvállalni, és lehet esély egy harmonikus új családot alkotni. Ha pedg egy férfi a saját kora miatt eleve a 35 fölötti nők között keres társat, akkor akár pozitív jel is lehet a gyermekesség, ugyanis a 35 fölötti gyermektelen nők igen nagy arányban nem véletlenül gyermektelenek: gyakran munkamániások, karrieristák, nehéz természetűek, problémásak.
2019. dec. 22. 22:03
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
Ilyenkor amúgy miért megy végig néhány nő és nyomkod pirosat minden válaszra?
2019. dec. 22. 22:08
 18/21 banánherefőzelék ***** válasza:
0%
Á, szülés után azz asszonyt is kidobtam...
2019. dec. 22. 23:43
 19/21 anonim ***** válasza:
85%

Sok a nem válasz.

Én elvált gyerekes nőként találtam párt, nála igen volt a válasz.

Tudjátok olyan sokszor csak a férfi szemszögéből van nézve ez a téma. Szerintetek a nőnek nem rossz? Nincsenek hátulütői?

Rosszabb, nehezebb mint a férfinek. Folyamatosan két tűz között van.

Az élet bonyolult. Nem fekete és fehér. Olyan sokféle ember és élethelyzet van.

Én megértem ha egy férfi nem akar gyerekes nőt. De ne nézzen le azért mert gyerekes nőként én vágyom a boldogságra, pár kapcsolatra. Csak hagyjon békén.

2019. dec. 23. 10:27
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

5

A környezetedben nézz körül, a való életben. Ügyes vagy, hogy tudtál linkelni ellenpéldákat, amik inkább a 10-ből 1 esetébe tartozó kivételek, amik erősítik a szabályt.

Nyilván egy szép gyerekes nőnek lehetséges viszonylag jó pasit találnia, de megmondom neked, hogy ő is nagyon nagy eséllyel még jobbat tudna, ha nem lenne gyereke

2019. dec. 23. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!