Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátomat, hogy én januárban a Kanári-szigeteken fogok nyaralni, ha nem tud angolul, nem tud spanyolul, és nem szeret repülni?
Szerintem az ember ha ő nem is beszél angolul , bőven le tudja magát foglalni ha egyedül van akkor is, pihenéssel kikapcsolódással.
ÉS beszélnie sem kell ehhez angolul, ott se kell lennie ahol te ülsz.
Szóval most a repüléssel van gond vagy a nyelvtudással?
amúgy sz**ar ezaz egész kapcsolat ahogy van
Még van olyan fiatal, aki ebben, a 21. században, ahol az angol világnyelv, a számítástechnika nyelve, a legtöbb film, sorozat is angolul jelenik meg, ne tudna alapszinten valaki angolul? Úristen! És semmi hajlandóságot nem is mutat, hogy megtanuljon valamit?
Hány éves? Hisz már az általános iskolában is kötelező a nyelvoktatás, a diplomához meg kötelező a nyelvvizsga.
Osztom a véleményed kérdező. Nyugodtan menj ki, nem vagytok összenőve. Nem vadidegenekhez mennél, hanem ismerőshöz. Ő meg tanuljon meg minimum alapszinten angolul. Tanuljatok együtt.
Szerintem a párod szimplán féltékeny, hogy neked van ilyenre lehetőséged, többet tudsz nála, és ez sérti a férfiúi egóját. De kérdem én? Ő miért nem tesz annak érdekében, hogy több legyen, mint most?
Mert te nem tudsz neki fordítani vagy mi van?
Kár együtt lennetek, de tényleg!
2 emberről van szó.
Ha van 2 társ, akik szeretnek együtt lenni, boldogok együtt, szeretik egymást, évek óta együtt élnek vidáman, ott ez nem probléma.
Ezek teljesen apró problémák ennél csak nagyobbak vannak.
Nem beszél angolul, és akkro mivan? Ha mindketten szeretnétek akkor meg lehetne oldani , hogy a kínos helyzeteket elkerüljétek.
De nálatok alap problémák vannak
A férfi nélkül utazgató nők 90%-ban férfiakkal való dugás céljából is utazgatnak csak úgy mellékesen. Persze még maguknak se vallják be, hogy ezért is, de ha becsúszik egy (több) pasi, hát becsúszik. Komolyan, az utazgató nők nagy részét megdugják idegen férfiak az utazgatásaik során.
Na örülök hogy kimondtuk ezt, amire eddig is gondolt mindenki, de senki nem mondta ki. Szóval ez zavarja a barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!