Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti féltékenyek lennétek, ha az élettársatoknak lennének lány barátai?
Páromnak régebben sok lány barátja volt és a legjobb barátja is egy lány volt, mindig együtt mentek mindenhova, edzőzeremtől kezdve étterembe, moziba, kávézóba stb.
Amikor komolyabbra fordult köztünk a kapcsolat jeleztem neki, hogy ezt nem pártolom, hogy ennyi időt töltsön együtt egy másik nővel.
Majd elköltöztünk külföldre és szinte megszakadt a kapcsolat köztük,néha még írogatnak messengeren.
Viszont amikor hazalátogatunk sokszor van, hogy kijár esténként a barátaival és hajnalban ér haza, ilyenkor hiába próbálom lenyugtatni magam, állandóan ideges vagyok, hogy biztos megint azzal a lánnyal van.
Egyszer találkoztam vele amikor párommal sétáltunk, én nyitottan és kedvesen viszonyoltam hozzá, de ő még csak rám sem nézett állandóan csak páromat kérdezgette, így nagyon unszimpatikussá vált számomra
Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
Párom megszeretné hívni az esküvőnkre is, de számomra ő az utolsó ember akit ott szeretnék látni.
Nem vagyok az.
Nekem is vannak lány és srác barátaim, neki is vannak lány és srác barátai.
Én sem tolerálom a lány barátokat és az exekkel való barátkozást sem.
Voltam ilyen palival, csak félredugott...
Nem lennek.
Ha a viszonyok uvyan olyanok visszafele is .
Vagyis ne akadjon ki ha es a fiu barataimmal vagyok...
Igen, de én alapból nem jöttem volna össze olyannal, akinek lány barátai vannak. Ez hamar kiderülne, mint ahogy az is, hogy akkor nem egymást keressük és akkor nincs harag.
Én amúgy inkább a fiúkkal jöttem ki jobban fiatalabb koromban, most már valamiért nem és én is kerülöm ezeket a szituációkat, mert nem akarom, hogy felreértés legyen.
Szóval megértelek. Én nem tudnám elviselni. Jó tanácsom sincs erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!