Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javítható egy beteges hazudozó?
Miért hazudok egyáltalán?
Viszonylag friss kapcsolatról van szó - fél éves. Állandóan kisebb-nagyobb dolgokban hazudik nekem, amikről egy normális ember nem hazudna, mert nincs értelme. Kutyája neve például, meg ilyen jelentéktelen dolgokra gondoljatok.
Ha kihívom a hazugságai miatt, akkor pedig újabb hazugságokkal leplezi azt, vagy úgy tesz mintha őrült lennék. Néha már tényleg azt hiszem, hogy őrült vagyok, semmit se tudok elhinni neki, és szerinte túl reagálom. Szerelmes vagyok belé sajnos, viszont nem tudok benne megbízni.
Mi a véleményetek? Van valakinek tapasztalata ilyen emberrel?
Nem.
És nem, nem maradnék vele. Nekem egy kapcsolatban fontos az őszinteség. A legfontosabb dolgok egyike.
A "miért"-re meg tucatnyi válasz lehet. Titkol valamit, betegesen fél attól, hogy a valóság nem tetszik, vagy esetleg olyan közegben nőtt fel, ahol ez volt a bevett viselekdésmód...
Nem javítható.
Nekem üzlettársak volt ilyen, még egy kicsit az exem is.
Nincs "miért", de, hogy terveznél vele bármit is?
Lehet, betegség
Mi lehet a vonzó abban akinél sosem tudod igazat e mond? Egy életet akarsz erre alapozni?
"befizetted a számlákat?
-persze be
... Aztán hipp hopp jönnek a felszólítások
Eleintezted a gyereknek ezt azt?
Persze el, mindent
... Aztán a gyerek nem kap enni az oviban mert nem igényeltétek
Stb , stb. Egész életedben mindig mindent neked kell ellenőrizni mert sosem tudhatod. A párodra nem támaszkodhatsz semmiben, mert átver. Ha ez kell.. Ja, hogy amúgy semmi baj vele? Hát akkor sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!