Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok vagy próbálnátok megoldani?
Hogy mit csinálnék? Hát borzalmasan nem tudnék mit kezdeni a helyzettel. Őszintén szólva a hátamon felállt a szőr, ahogy olvastalak. Válással fenyegetőzik, mert nem akarsz minden egyes évben minden szentestét az ő családjánál tölteni? Nem is értem. Csak azt egyet tudom elképzelni, hogy amúgy is el akar válni, és most ezt a hülye indokot találta ki.
A másik, ami eszembe jutott, hogy nincs nagyon autoriter, agresszív családja? Hogy annyira parázik attól, hogy megsértődnek, és majd mit fognak csinálni, hogy ő meg téged nyom agresszívan abba az irányba, hogy legyen 24-e mindig náluk? Ez is nagyon rossz helyzet, csak tán magyarázatul szolgálna... nem felmentésül, mert ez a viselkedés így is, úgy is megbocsájthatatlan, csak magyarázatul.
Hat eleg idiotizmus, amit muvel. Eloszor is kicsit gaz, hogy ennyire nem tud levalni a csaladjarol. En azt gondolom, hogyha valakivel egyutt vagyok, akkor nekem o a csaladom es vele akarom tolteni a 24-et, punktum. A kedves rokonok meg fogadjak el, hogy felnott a szemuk fenye, tok mindegy, hogy ferfi, vagy no az illeto. Aztan a kovetkezo ket napban lehet menni egyik nap ide, masik nap oda. Ezt minden felnott ember fel tudja fogni.
A valassal zsarolas pedig az alja mindennek. Onnantol mar nem a valas a kerdes, hanem az, hogy melyikunk adja be gyorsabban, a startpisztoly eldordult. Nem tudom hogyan all a kapcsolatotok, de mar igencsak a vegen lehet, ha mar ilyenek repkednek a levegoben, te meg a lesza.rom es csakazertse allapotban vagy mar. Nem a karacsonyt kene nektek megoldani, nem is ez a legnagyobb problema koztetek. A megoldashoz ket ember kell, de ahogy latom nalatok ez most eppen 0-t takar.
43F
Egyèrtelműen válás. Ès nem a karácsony miatt, hanem mert semmi kompromisszum kèszsèg nincs benne, zsarol, követelőzik, csak az lehet amit ő akar, te meg le vagy rojva.
Most is ez a válási mizèriát is csak azèrt csinálja, hogy besz*arasson, aztán beadd a derekad.
Ne hagyd magad, tedd ki a szűrèt te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!