Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnatok igy a helyemben?
Az is undorító, ha valaki a feleségével így bánik, na de hogy a gyermekével?
Elvenni egy óvodás kislánytól azt az élményt, hogy 1. lássa a nagyszüleit karácsonykor 2. kapjon szép ajándékot, csak mert apukának kell a pénz (ami nem is az ő pénze) számítógépes játékra meg piára?
Meg mi az, hogy még kicsi és nem érti? Nem 3 hónapos a gyerek, hanem 3 éves... Hát már hogy a viharba ne értené?
Én ezt az embert elküldeném valami vietnámi munkatárborba sz**t lapátolni hajnaltól késő estig, fizetés nélkül, vacsorának száraz kenyérrel és vízzel... Ott talán elgondolkodna...
Tud valamit ez a pasi az ágyban ha ezt turöd
1- nem viselkedik ferfikent melletted , pedig a ferfi szerepe a protect and provide ( majd mas nö mellett az lesz)
2- nem jó apa sem , nem szereti a gyereket ( olyan nincs hogy kicsit azert igen )
Nem is tudom mit mondjak még
Én nem szagolnám
A kerdezo tulsagosan is gyava ahhoz, hogy a sok hasznos tanacs kozul barmelyiket is megfogadja! Egyszeruen szeret szenvedni, errol van itt szo!
A ferje atgyalogol rajta! Persze, hogy nem akarja fizetni az ovit, hiszen igy nem tudna a gyerekkel takarozni! Ugy tesz mintha foallasu apa lenne, holott tesz ratok magasrol! Annyi a lenyeg, hogy o kenyelmesen uldogeljen otthon!
Kerdezo ennek az egesznek a gyereked issza majd a levet! Majd meglatod, ha speci suliba kell adni, mert egy epkezlab mondatot nem tud osszerakni!
Hihetetlen, hogy mennyi szenvedni szereto no van!
Ja es persze, hogy nem akarja ott lat i a szuleid, hiszen akkor nem tudna belemerulni a jatekba! Hasznald mar az eszed es add be a valokeresetet!
Hát kedves utolsó, márpedig én is pedagógus vagyok, még itthon, és bizony több pályatársam, volt kollégám tanít Angliában!
Attól, hogy te nem tudsz erről, attól még bizony létezik a tény, hogy magyar tanárok oktatnak pl magyart is ... Miért nem tájékozódsz, mielőtt butaságokat irogatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!