Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ti véleményetekre vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti véleményetekre vagyok kíváncsi, sok vagy kevés ha párom 2 hetente egyszer találkozik a barátaival?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom, mi vagyunk benne a kapcsolatban, nekünk kell megbeszélni blabla, de egyszerűen érdekel külsős véleménye.

Szóval én 4 éve költöztem fel teljesen egyedül Pestre, senkit sem ismertem, mindenkit ott hagytam vidéken. A barátnői kapcsolataim mind leépültek, bár mindig csak 1-2 jó barátnőm volt, de velük sem találkoztam sokat, nekem kimaradt az életemből az egymásnál alvós csajos este meg ilyenek. Itt Pesten pedig nem szereztem újakat. Munkatársnőimmel jóban vagyok, mindent megbeszélünk, de munkán kívűl sosem találkozunk.

Párommal 2 éve vagyok együtt, együtt is élünk. Neki 1 jó barátja van, meg pár haver. És 2 hetente egyszer szokott a társaság összegyűlni az egyiküknél, iszogatnak meg pókereznek. Bár párom nem iszik soha, mert vezet.

Így kimondva a 2 hetente egy alkalom nem sok, csak hát állandóan dolgozunk és nagyon kevés minőségi idöt vagyunk együtt.

Hétköznap mindketten este 5-6 -ig dolgozunk, kb este 7-től vagyunk együtt, de az is olyankor már csak döglés az ágyban, én 9 körül be is szoktam aludni.

Aztán szombatonként is általában dolgozunk (havi 2-3 alkalommal, de most konkrétan 4 hete folyamatosan dolgozom).

Nekik pedig az összejövetel mindig szombatonként van, úgy hogy elmegy este 6 körül és éjjel 1-2 fele jön haza. Ma is pl én dolgoztam fél 3-ig, hazaértem 3-ra, ő pedig fél 7-re ért haza, átöltözött és indult is el. És még ugye nincs itthon. De hát ő is rengeteget dolgozik, bocsánatot is kért tőlem, hogy most egyszerűen muszáj elmennie, "kiereszteni a fáradt gőzt".

Tehát csak vasárnap leszünk rendesen együtt, és ez általában így van.

Bocsánat hogy hosszú lett, köszönöm ha valaki elolvassa és válaszol rá.

2019. dec. 15. 00:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%
Tehát összefoglalva: te balfék vagy és nincsenek barátaid, ezért a pasid se barátkozzon senkivel!
2019. dec. 15. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
23%
De örülnék, ha csak ennyi időt is tölthetnék a férjemmel, mint amennyiért te panaszkodsz. Mondjuk neked attól nem jobb, hogy másnak rosszabb. Ha nem felel meg így, változtassatok, ha nem akar, akkor nem egymást keresitek. Az ő igénye teljesen normális.
2019. dec. 15. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

12vel értek egyet ebben az esetben, egyáltalán nem kevés az együtt töltött idő.

Hètköznapokat is fel lehet dobni kicsit, az a 2-3 óra is lehet hosszú idő, egy filmnézés (csináljatok popcornt, bújjatok össze), közös főzés, vagy akár alkalmanként elmenni vacsizni. Lepjétek meg egymást, aki hamarabb végez, menjen el a másik elé munkába, akkor megspóroljátok a hazautat, több időtök van elmenni valamerre, pl ebben az időszakban egy forralt bor vagy forrócsoki valamelyik vásàrban... :)

2019. dec. 15. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!