Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok ezt csinálná, ti mit tennétek?
Nálunk iy volt ebből gond... Mivel hajlott a megoldásra csak nem volt meg benne a rutin, hogy lemondjon valamit, eleinte együtt tettük meg. Megbeszéltük, hogy ez miért nem okés így, miért kerül ő hátrányba ettől, miért nem fontos, hogy igent mondjon, mit nyer azáltal, hogy nemet mond és végül belátta az adott helyzetre, hogy az úgy nem oké és túl nagy ár azért, hogy mások szemében jó legyen... Aztán együtt nemet mondtunk. Aztán a következőnél is ez ment.
Volt, mikor betelt a pohár és kicsit jobban pusholtam, hogy ne jellemtelenkedjen már, hanem mondjon nemet és álljon ki magáért mert ezt esküszöm nem nézem tovább, de végül átvette azt a jó tulajdonságom, hogy hogyan kell a számító embereket leszarni és jót röhögni azon, ha valaki felfújja magát azon, ha nem adod meg neki azt, amivel valójában nem is tartozol neki.
Ugyanazt csináltam, mint a kettes.
A párom rosszindulatú szülei most engem utálnak, meg manipulátornak tartanak, mert végre nem hagyja magát a párom nekik.... Kicsit sz..r érzés, mert magamra veszem ezeket a dolgokat, ugyanakkor meg tudom, hogy jobban érzi magát, hogy végre nem bántják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!