Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom nem tud boldoggá tenni?
Már több mint 1 éve együtt vagyok a párommal, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, olyanok vagyunk mint a legjobb haverok és egyben szerelmesek is vagyunk egymásba. Azonban már egy ideje amikor szeretkezünk nem tudok elélvezni, az a helyzet, hogy miután elmegy a párom vége a szexnek, volt h pont azelőtt, mielőtt én is elélveztem volna, és emiatt nagyon ideges voltam, és fokozatosan a kedvem is elmegy a közös léttől. Próbáltam neki jelezni, h annyira nem jó ez, de nem változik semmit a helyzet. Ez az egész a kapcsolatunk rovására is megy talán, úgy érzem, néha elkap a depresszió meg elzárkózom előle.
Hogyan lehet ezen javítani?
Dejo hogy a kommentembol ennyi kovetkeztetest le tudsz vonni. Honnan veszed h nem mondtam? Honnan veszed hogy rajtam mult? Plusz amelyik ffi nem latja, erzi a nőn hogy izgatott-e vagy nem, elvezi vagy nem annak a kezebe anatomiakonyvet kell adni. Az igazsag az hogy nem mobdhatod el minden alkalommal hogy fiacskam ne legy onzo, turelmetlen, ezt igy csinald vagy ugy. Nem veletlen voltbarat az illeto.
És hogyan osztják meg a figyelmet mindketten a saját és a másik élvezetei között? Úgy, hogy nekik is és a másik félnek is jó legyen? Valami csak van erre, és nem olyan, hogy vagy
1.A férfi leszarja a női élvezeteket - ez elég gyakori. Mondhatni túl gyakori, bár olyan esetekben nem feltétlen lehet hibásnak kikiáltani, ha a női fél kommunikációra nem hajlandó, rosszabb esetben megjátsza magát (erre akarta kihegyezni az egészet a 75%-os troll). Sajnos sok az önként alárendelődő személy ilyen téren a nők között. Szomorú.
vagy
2.A női élvezetnek van alárendelve minden és akkor a férfi van leszarva "úgyis elmegy fizikailag, kit érdekel élvezi-e, ha van 'produkció' a végén" - csak hát ez így nem valami élvezetes, kivéve ha az adott ember ilyen tipikus alárendelődő balfék akit nem is érdekel a saját igénye, mert ő "nem számít".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!