Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon aggódom a páromért mit tudnék tenni?
Az a helyzet hogy a párom nagyon sokat dolgozik a munkahelyén is és otthon is 75 km-re lakunk egymástól és mind a ketten még a szüleinknél lakunk ő az anyjával az anyja élettársával és a nagyapjával lakik Én meg anyámmal kettesben lakom A barátom kb hétfőtől péntekig nagyon sokat dolgozik a munkahelyén 9-10-11 órákat is bent van a melóhelyen szombaton meg otthon dolgozik és szinte csak a vasárnapja van pihenni és már olyan is van hogy még vasárnapra is kitalálnak neki anyukájáék feladatot és így elég ritkán tudunk találkozni sajnos és nagyon féltem a páromat mert túl hajszolja magát dohányzik nagyon keveset alszik és visszeresek a lábai
én is 25 éves vagyok meg a párom is 25 éves
Mit tudnék tenni annak érdekében hogy többet tudjunk találkozni tényleg velem akarjon lenni és ne az legyen hogy egyfolytában csak dolgozik és túl hajszolja magát mert ha ez a sok minden összeadódik akkor előbb utóbb nem tudom mi lesz a párommal
úgy kezded, mintha a párod jólléte, egészsége lenne a fontos számodra, aztán kiderül a vége felé, hogy valójában az a probléma, hogy emiatt nincs veled eleget.
"Mit tudnék tenni annak érdekében hogy többet tudjunk találkozni tényleg velem akarjon lenni és ne az legyen hogy egyfolytában csak dolgozik"
lol
váltson munkahelyet, és költözzetek össze.
ha nem megy, akkor így jártatok. vagy kibekkelitek, vagy szétmentek. nem kell túlbonyolítani
Nem tudom mitől lennétek ti egy pár.
Néha összejártok kicsit meg dumcsiztok messengeren.
Láthatóan semmi jövővel kapcsolatos terv sincs amit említeni tudnál.
En sem latom mitöl lennetek egy pàr.
Van közös barmi? Pl festetek együtt, nyirtatok füvet együtt, föztök együtt, gyüjtötök együtt lakhatasra, csinaltok együtt bàrmit is a lébecolason es szexen kivül?
Ez tenyleg csak összejàrogatàsnak tünik a leirtakbol.
Ha még nem ismerted fel, hogy ez nem egy párkapcsolat, akkor most szólok!!!!
A férfinak a sarkára kell állni, és becserkészni a nőt, együttélésre alkalmas állapotot előállítani. Tervezni, megbeszélni, együtt örülni, egymást az energiáitokkal segíteni.
Ez egy kölcsönös b#szk#dás mert különben "mileszegyedül", óvodás szint. Hagyjátok a fenébe, búcsúzzatok el barátsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!