Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak párom sógorával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak párom sógorával, hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés
Már kezd nagyon zavarni, hogy ha véletlenül úgy hozza a helyzet és alkalma adódik csapja a szelet , nyomul,bókol, hogy sokkal jobb nő vagyok mint a párja . Múltkor is rácsapott a fenekemre. A születésnapján (még nyáron ) bementem mosdóba és jött utánam és meg akart csókolni.Ez volt talán a legdurvább . Egyrészt nagyon kellemetlen a párom miatt illetve sógornőmet nagyon szeretem. Nem tudom mit csináljak azon kívül, hogy ilyen esetnél elküldöm a pi...a. De ha még nem lenne elég ,ennek a férfinak a legjobb barátja is nyomul ha van lehetősége. Nyilván próbálom kerülni ahogy csak tudom, de a családi összeröffenéseket nem nagyon tudom kikerülni.
2019. dec. 5. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondod el a párodnak, hogy állítsa le őket?
2019. dec. 5. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán szólj a párodnak, hogy tegye helyre a csávót. Aztán majd magyarázkodhat az asszonynak ahogy akar.
2019. dec. 5. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre és előbb utóbb ez lesz, én csak sogornom sajnálom. :(
2019. dec. 5. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A sógornődnek is jót tesz, ha rájön, hogy mekkora féreg a párja...
2019. dec. 5. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal kezdeném a sort, hogy elmondanám a páromnak. Majd kellő bizonyíték után azzal, hogy ha még egy ilyet művel, garantáltan tönkre fogom tenni a házasságát, szóval maradjon el a valagán és kussoljon, ha jót akar magának, mert a rossz emberrel húz ujjat.
2019. dec. 5. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Szólnék a páromnak és a sógornőmnek. Ez konkrétan molesztálás, hihetetlen hogy ezt tűröd, csak mert sajnálsz valakit.
2019. dec. 5. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy hülye vagyok de eddig a sogornom és a kislányt néztem.
2019. dec. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!