Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy igazi érzéki szülinapi ajándék?

Figyelt kérdés

A kis feleségemnek most lesz a 35. szülinapja, és nagyon szeretném elkáprásztatni. Már 15 éve együtt vagyunk, tehát elég sok ötletemet ellőttem már. Már kapott tárgyi ajándékot, kiépítettem egy gardrób szobát neki, ahol elfér a tömérdek ruhája...:) Nagyon boldog volt, mert azt hitte csak pakolós szekrényt csinálok az én cuccaimnak.

Azonban szeretnék valami erotikus gesztussal is meglepni. Szeretném az ágyat olyan szexissé tenni, de nem tudom ezt hogy kell...szeretnék egy nagyon romantikus, erotikus éjszakát vele és minden ami ehhez kell (zene, pezsgő, stb).

Mit hogyan tegyek?

Köszönöm a válaszokat!:)

2008. nov. 18. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó ötlet nagyon, de fontos, hogy a környezet is nyugodt legyen. Gondolom vannak gyerekek. Azokat valahogy el kellene passzolni egy kis időre.:)
2008. nov. 18. 11:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze vannak gyerkőcök, 1 erős kisfiam, meg 2 hercegnő ikerlányom. Ők mennek majd valamelyik nagyihoz. Nem szeretném, ha hajnalban megtorpedóznák az ágyat...Elég sokszor van, hogy reggel 5-en ébredünk a hitvesi ágyunkban....:D
2008. nov. 18. 11:14
 3/8 anonim válasza:
81%

sztem az ágyat borítsd el rózsaszirmokkal, és csak a gyertyák fénye legyen a szobában-a villanyt oltsd el-vehetsz valami jó kis olajat, megmasszírozhatod előtte. v. valami, lágy zene, és már kész is a romantika:)

mivel én nő vagyok, tudom, h mire vágyunk:D

2008. nov. 18. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vehetnél neki valami szexi fehérnemű szettet, és azt már a nap korábbi szakaszában odaadhatnád neki..és ezzel elérhetnéd, h mindkettőtök fejében az esti romantikázás járjon. (Te látni akarod majd benne, ő pedig meg akarja mutatni.)mert mi nők azért szeretjük ám azt a néhány percet (néha csak másodpercet) valami szép fehérneműben tölteni.

És zárójeles megjegyzésként még annyi, h annyira jó, h vannak ilyen férfiak!!!:) Remélem nagyon szép és emlékezetes lesz a szülinapja éjszakája!

2008. nov. 18. 15:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

A rózsaszirmokat tuti nem fogom kihagyni.

Már nagyon kíváncsi vagyok a feleségem arcára mikor meglátja.:)

Mégegyszer köszönöm!

2008. nov. 18. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom az előttem szólóhoz. Annyira jó, hogy vannak ilyen pasik, akik 15év után is így állnak a feleségükhöz:-) Hs elég nyitottak vagytok egymással (gondolom igen) és belefér nektek akkor én vennék valami erotikus segédeszközöket is. Csinálhatsz gyertyafényes vacsit is egy csokor vörös rózsával illetve pezsgővel, utána közös fürő (gyertyafényes fürdőszobában), aztán jöhet a rózsaszírmokkal teleszórt ágy...:-) remélem jól sikerül:-)
2008. nov. 18. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Csinálj egy vacsorát de legyen jó illat meghit illat a lakásba.... (vacsora gyertya mellett stb)

Ha ez meg volt mond neki h várjon egy kicsit pl a konyhába beszorod gyorsba az ágyat az utat r.szirmokkal és elinditasz vmi zenét... a szobába is jó illat legyen gyertya ott is... az ágyat előre megcsinálod vmi romantikusra

Aztán mehet a pezsgőzés és a többi

De lehet pl szenerádot is kérni stb

2008. nov. 19. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
Csinálj magadról egy videót, amin elmondod, mit jelent számodra, és azt játszd le neki az elején ráhangolásképpen! Aztán rózsaszirom, meg ami a csövön kifér...:P
2008. nov. 20. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!