Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazi érzéki szülinapi ajándék?
A kis feleségemnek most lesz a 35. szülinapja, és nagyon szeretném elkáprásztatni. Már 15 éve együtt vagyunk, tehát elég sok ötletemet ellőttem már. Már kapott tárgyi ajándékot, kiépítettem egy gardrób szobát neki, ahol elfér a tömérdek ruhája...:) Nagyon boldog volt, mert azt hitte csak pakolós szekrényt csinálok az én cuccaimnak.
Azonban szeretnék valami erotikus gesztussal is meglepni. Szeretném az ágyat olyan szexissé tenni, de nem tudom ezt hogy kell...szeretnék egy nagyon romantikus, erotikus éjszakát vele és minden ami ehhez kell (zene, pezsgő, stb).
Mit hogyan tegyek?
Köszönöm a válaszokat!:)
sztem az ágyat borítsd el rózsaszirmokkal, és csak a gyertyák fénye legyen a szobában-a villanyt oltsd el-vehetsz valami jó kis olajat, megmasszírozhatod előtte. v. valami, lágy zene, és már kész is a romantika:)
mivel én nő vagyok, tudom, h mire vágyunk:D
Szerintem vehetnél neki valami szexi fehérnemű szettet, és azt már a nap korábbi szakaszában odaadhatnád neki..és ezzel elérhetnéd, h mindkettőtök fejében az esti romantikázás járjon. (Te látni akarod majd benne, ő pedig meg akarja mutatni.)mert mi nők azért szeretjük ám azt a néhány percet (néha csak másodpercet) valami szép fehérneműben tölteni.
És zárójeles megjegyzésként még annyi, h annyira jó, h vannak ilyen férfiak!!!:) Remélem nagyon szép és emlékezetes lesz a szülinapja éjszakája!
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
A rózsaszirmokat tuti nem fogom kihagyni.
Már nagyon kíváncsi vagyok a feleségem arcára mikor meglátja.:)
Mégegyszer köszönöm!
Csinálj egy vacsorát de legyen jó illat meghit illat a lakásba.... (vacsora gyertya mellett stb)
Ha ez meg volt mond neki h várjon egy kicsit pl a konyhába beszorod gyorsba az ágyat az utat r.szirmokkal és elinditasz vmi zenét... a szobába is jó illat legyen gyertya ott is... az ágyat előre megcsinálod vmi romantikusra
Aztán mehet a pezsgőzés és a többi
De lehet pl szenerádot is kérni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!