Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nőnél lehet ez a dolog benne az életében?
Nem tudom mi kivetni való van ebben, nem tudjuk hogy a hölgy milyen viszonyban van a házastársával, lehet hogy csak papíron házasok már, és semmi nincs köztük.
Én évekig voltam ilyen kapcsolatban sajnos, de nekem komolyra fordult a kapcsolatom a szeretőmmel, és nagyon becsülöm hogy ezt megértette és kitartott mellettem, már ő az élettársam, és van egy pici lányunk is.
Az exemtől elváltam amikor a kapcsolatom alakult.
Teljesen érthető, hogy nem tudod elfogadni. Én (egyetlen kivétellel, mikor egy életre megtanultam ezt a leckét 19 évesen) csak akkor kezdtem el ismerkedni, mikor már nem a szükség vitt egy kapcsolatba, hanem boldog voltam újra egyedül is. És akkor is igyekeztem a múlt csalódásait fenntartásokkal kezelni, sosem büntettem valakit mások hibái miatt, csak résen voltam és figyeltem arra, hogy viselkednek velem és mit rejtenek vagy sunnyognak el előlem. Ez így normális
Sajnos rettenetesen sok viszont a múltban ragadt ember. Ez már abban is látszik, hogy mikor a problémákra kerül a sor, a kapcsolatuk időtartamával érvelnek a szakítás ellen és hunynak szemet a párjuk aktuális szarvashibái felett. Szomorú, hogy emberek erre vesztegetik a fiatal éveket vagy az egész életüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!