Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó módszer szétcsúszott barátnő ellen?
10-es lehet de nem igen változnak vissza.
Max majd ha látja,hogy elveszíthet,mert már nem kívánod,megvonod a szexet,eljárkálsz tojsz a fejére akkor kapnak észbe addig nem igen.
11-es hát lehet valaki tud kompromisszumot kötni én beismerem soha nem tudnék,mert nem azért szívok a munkahelyemen a magas fizuért meg képzem magam,meg nem véletlenül eddzek heti 5-ször a párom lesz_rja magát,meg elhanyagolja.
Odateszem magam mindentéren cserébe ezeket elvárom,hogy vonzó legyen nekem.
Bochkor Gábor írt egy blog bejegyzést,hogy miért nem érdemli az elhízott nő,hogy szeressék,igaza van azt kell mondjam.
#11. Természetesen disztingvál az ember és nemcsak a külső a fontos, de azt mondom, hogy a lehetőségekből ki kéne hozni az optimumot. Nem a minimumot, nem a maximumot, de az optimum legyen meg.
A gyerek meg hasonlók nem játszanak, nálam nem is játszottak. A kanyarba nem volt még ilyesmi, de már ment az indokolatlan topisodás. Én most inkább ezekre az esetekre dondoltam.
Amit írtál már kicsit más tészta.
Gyerek nálam sem,soha nem akartam.
Na igen ezt is le kell tisztázni,már randin mindig letisztáztam nekem se most se máskor nem kell kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!