Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hobbija tényleg ennyire rossz lehet egy kapcsolatra nézve?
Párom versenylövész, héti kétszer jár gyakorolni és a versenyek általában hétvégente vannak. Mondta hogy az előző kapcsolatában ebből volt a vita hogy este 9re ért haza és neki ennyi idő elég volt a párjával de a párjának nem.
Mivel nekem is van hobbim, héti akár 3-4 szer is eljárok edzeni vagy táncolni, ez nekem nem tűnik zavarónak. Természetesen mi nem lakunk együtt ezért egy picit félek hogy eleinte tényleg keveset fogunk találkozni.
Lehet, de nem lesz. Úgy tűnik, hogy te is felfogod, hogy az élet nem csak 0/24-ben való összenövésről áll és neked is van hobbid. Szóval, no para.
Ettől függetlenül vannak olyan emberek, akik folyton a másik nyakán lógnának.
Alapvetően azt mondanám mint a többiek. A megfogalmazását viszont ízlelgetném még egy kicsit: "neki ennyi idő elég volt a párjával, de a másiknak nem". Hát nem tudom, ez nekem nagyon úgy hangzik hogy csak úgy volt mellette valaki, mert miért ne, amúgy meg lehet tojt rá erősen.
Heti két alkalom esett ki tehát állítólag, ami valljuk be nem egy hatalmas szám. Persze lehetett házsártos az ex, de akkor azt úgy fogalmaztam volna hogy nem hagyott nekem személyes teret. Lehet erősen túlgondolom egy mondat alapján, de nekem ez azt sugallja, hogy nem különösebben érdekli ki van épp az életében.
Utolsó, nekem most ugyanez a bajom, de én nem mondtam le az edzésről. Nem is akarok.
De ha neki fordítva haverok vannak, vagy család, akkor az persze tök normális, hogy este 10-kor hazaessen. Én nem is nyavalygok amiatt. Nekem az a bajom, hogy ő nyavalyog nekem. Ott tartok, hogy szakítok konkrétan...
5-ös vagyok még: én sem érek haza előbb 8-nál edzés után,de ezt is sérelmezi
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!