Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy barátnőm sose hiv át magukhoz ha ünnepelnek valamit?
A szülei is mondják neki hogy hívjon át engem is, pl egy szülinapi bulira vagy egy karácsonyi vacsira, de ő sosem hiv pedig 2 éve együtt vagyunk. Jóba vagyok a bátyjával is, és van hogy bátyja is hiv hogy menjek, de nem megyek mert szerintem zavarná a barátnőmet ha ott lennék (máskülönben hívna)
2 év alatt kb 10szer volt már náluk valami buli, vagy egy nagy vacsi, ahol rengetegen voltak, konkrétan olyan emberek is akikkel alig ismerik egymást (mármint a barátnőm szülei) és a szülei mindig mondták neki hogy engem is hívjon már át, de volt hogy ő sem volt otthon ilyenkor, csak azért hogy én se menjek át. A bátyja a barátnőjével kb 3 hónapja van együtt, és az a csaj érdekes mindig ott lehet velük.
Közel lakunk egymáshoz, van hogy át is hallatszik hozzám hogy milyen jol mulatnak.
Annyira nem zavar amugy mert nem szokásom lelkemre venni dolgokat, csak kivancsi vagyok hogy ez normális e.
Több dolog lehet! Például tényleg nem gondolja komolyan veled, így azt se szeretné ha a szülei megismernének, esetleg már volt olyan tapasztalata, hogy kikezdték a korábbi barátját mert nekik nem volt elég jó.
Az is lehet, azért nem hív át bulizni, mert olyankor nem tudná elengedni magát, esetleg szeret a pohár fenekére nézni, csak ha ott vagy, akkor veled kellene foglalkozni és nem tehet azt amit akar.
Hány évesek vagytok? Nagyon gyerekek lehettek még,az egész komolytalan.
Téged nem csak ünnepekre nem hív át, nem jól van kiírva a kérdés! 2 éves "kapcsolat" alatt 1x voltál náluk, akkor is egyedül volt otthon! Ez nem az a kategória,amit nem kéne a szívedre venned. Nyisd már ki a szemed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!