Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek egy nő miért nem örül? Nem azt akarják, hogy jól kereső párja legyen?
Egy remélhetőleg átmeneti állapotban vagyok egy átlagosan vagy még tán úgy sem fizető munkában. Jövő nyáron tervezem a váltást, akkorra van jelbe egy másik, sokkal jobban fizető hely, de persze nem 100%, hogy az enyém lesz sajnos.
A baj abból van, hogy meg is mondtam, hogy csak akkor folytatjuk a kapcsolatot, ha sikerül a munka megszerzése, mert így nincs értelme.
Nem azt a reakciót kaptam, amire számítottam.
Nagyon nem örült neki. Csak nem értem miért? Én az elejétől mondtam neki, hogy ez nagyon fontos, és nincs értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol a szülői házában meg albérletben nyomorgunk ötven éves korunkig.
Csak ha nem jön össze, akkor engedem neki is, hogy keressen valaki gazdagabbat, akivel értelme is van kapcsolatot meg családot építeni.
Szóval én neki akarok jót, és nem még nem szakítottam vele, csak tisztáztam, hogyha nem jön össze a munka, akkor fogunk.
Akkor mi is a baj?
Utolsó,
Írta a kérdező, hogy átlagos vagy picit kevesebb fizut kap most.
Kérdezem én, melyik nőnek nem felel ez meg?
Csak mert nekem megfelel. Meg a kérdező barátnőjének is, meg több millió nőnek magyarországon.
Nem, nem akarunk gazdag palit, ez bolondság. Mi pont ilyen közepesen kereső átlag pasival bőven elvagyunk.
"máskor az a bajotok, ha egy pasi nem akar eltartani,"
Megállás nélkül azt ugatja ezen az oldalon mindenki, hogy az instaphicsa goldiggereken kívül senki nem ezt akarja de ne zavarjon.
Kérdező, szerinted mi lenne ha párkapcsolatok csak nettó félmillás fizetés esetén jönnének létre? Nézz már szét magad körül könyörgöm.
Amúgy nem szereted te ezt a lányt, mert akkor hagynád döntsön ő, marad-e veled.
"az instaphicsa goldiggereken kívül senki nem ezt akarja"
Hát ja, de a pasiknak CSAK ez a NŐ, aki gyönyörű, ki van sminkelve még alváshoz is, bomba teste van, blabla... Az átlagos nőket senki nem veszi észre, pedig mi legalább normálisak vagyunk, de az meg nektek, pasikáknak nem kell.
240 nettóból ha a barátnőd is dolgozik meg tudtok élni, és még macskát is tudtok tartani... Feltettél egy kérdést, amire mindenki egyhangúan azt a választ adta, hogy benned van a hiba.
Gondolom ha szembe mész az autópályán akkor is úgy tűnik hogy te mész jó fele, csak a többiek vannak rossz oldalon.
21! "Kérdezem én, melyik nőnek nem felel ez meg?"
A túlnyomó többségnek.
22!
"Megállás nélkül azt ugatja ezen az oldalon mindenki, hogy az instaphicsa goldiggereken kívül senki nem ezt akarja de ne zavarjon."
Nem is zavar, hazudni emberi dolog, itt ráadásul anonim lehet csinálni, senki sem röhög a képedbe, mint egy valódi beszélgetésnél.
26.
A kutya segge alól előhúzott statisztikákat hanyagoljuk inkább.
Te se általánosítsad le hogy a nők mekkora része pénz éhes és hazudik arról hogy a párját szereti és hogy mekkora része az amelyik tényleg szereti.
Se te se az előzők nem tudják hogy az oldalon és hogy a valóságban melyik van többségben.
Az meg hogy téged nem szeret a párod csak a pénzed az meg már a te hibád.
Ja és még azt is hozzá tenném hogy erre fura módon nem reagáltál már semmit:
"Kérdező, szerinted mi lenne ha párkapcsolatok csak nettó félmillás fizetés esetén jönnének létre? Nézz már szét magad körül könyörgöm."
Csak mert én kíváncsi lennék mi a véleményed erről :D
Nem is zavar, hazudni emberi dolog,
Ilyenkor magadból indulsz ki mi?:))
Nyugodtan mantrazd magadnak a csúnya pénzéhes nö dumat, akkor nem kell felébredni édes álmodból, es belátni hogy egy rosszindulatú lelkinyomoronc vagy azért nem kellesz senkinek...
Ha az elméleted igaz lenne már kihalt volna az ország, mert az átlagkereset nagyon nem félmilla.
De tudom a tények makacs dolgok. Ahogy az is tény hogy szinte forintra pontosan annyit keres a férjem mint én. Nem mintha sok közöd lenne hozzá.
Rohanj tovább fröcsögni, attólmajd megnyugszol :) igaz pont olyan marad az életed mint eddig, de jovan az neked.
#27 hagyd mint írtam a tények makacs dolgok, nem fog válaszolni rá.
Egyszerűbb így mint tudomasul venni, hogy még a gyárimunkások, árufeltöltők stb is alapítanak családot.
De neeem mint írtam még a végén be kéne latnia, hogy esetleg vele vannak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!