Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy maradjunk inkább csak barátok?
Tudom, élőszóban lenne a helyes, de esetünkben 350 km a távolság, és nekem nem igazán van most több, mint hatezrem utazásra, így ez megoldhatatlan. Telefon vagy msn a jobb?
Nem a távolság miatt, korábban sem működött nagyon ez a dolog.
Telefon jobb lenne elvileg,de biztos nem lesz rövid beszélgetés,az MSN meg ugye ingyenes...Esetleg mikrofonotok nincsen a géphez?
Egyébként ne packázz rajta,attól csak rosszabb,mondd meg neki így simán,hogy legyünk inkább csak barátok.
inkább msn-en. az nem kerül pénzbe és nincs rá esély, hogy beszélgetés közben lemerül a kártya.
volt már velem ilyen. egy komoly beszélgetés közepén voltam, mire leállt a beszélgetés mert elfogyott a pénz a telómról.
L/18
Telefonon.
De kérlek, ne a 'legyünk inkább barátok' szöveggel dobd ki!
Mondd inkább az igazat, hogy nagy a távolság, neked ez nem megy, stb stb.
Ha ő normális, és megérti, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy mondjuk havonta- kéthavonta egyszer írj neki egy mailt, és megkérdezd, hogy hogy van, mi van vele....
Az igazság az, hogy már akartam, ott voltunk négyszemközt, de ő erősködött, hogy de mégis, erőltessük azt, ami nem megy.
Amúgy meg persze, hogy nem ezekkel a szavakkal akarok elé állni. Nem is a távolság a gond, hanem, hogy nem illünk össze, és én ezt mondtam már, de figyelmen kívül hagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!