Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kapcsolatban lennétek, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapcsolatban lennétek, és rátok írna az exetek, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatnak tegyük fel, rajtatok kívül álló okok miatt (pl. távolság) lett vége, nem pedig azért, mert az egyik valami miatt kiábrándult a másikból. Azt tudod, hogy az ex nem fog barátságot akarni, hanem előbb-utóbb többet. A mostani párodat nem tervezed sem elgagyni, sem megcsalni. Ilyenkor hogyan érdemes kezelni a helyzetet?

2019. nov. 23. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

A saját exeimmel nem úgy váltunk el, ahogy a kérdésben szerepel, így nem is vennék tudomást róluk igazán, vagy záros határidőn belül leépíteném a beszélgetési szándékot.

A te esetedben, hipotetikusan, akár benne lennék egy kis beszélgetésben, ártatlan "kivel mi a helyzet" típusú kommunikációban, de világossá tenném, hogy már továbbléptem és egyáltalán nem áll szándékomban visszalépni hozzá.

2019. nov. 24. 07:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudna írni sem. Ha meg találna rá módot, lexarnám.
2019. nov. 24. 11:00
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Biztos nem azért keresném meg amire ő gondolna.
2019. nov. 24. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Rám is rám írt az exem. Ő szakított velem anno. Én már másik kapcsolatban voltam. Egyszerűen nem válaszoltam neki, ignoráltam, ennyi.
2019. nov. 24. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!