Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány, kedves, aranyos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, kedves, aranyos, csinos, és szeretetre, gyengédségre vágyik, ki adná meg neki?

Figyelt kérdés

:P :( Mármint melyik pasi?

(L/18)

2010. júl. 18. 23:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ezekre váégyom csak én fiu vok!
2010. júl. 20. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is megadnám:) 20/F, és ha baranyai vagy akkor talán nem is lehetsz annyira messze:)
2010. júl. 20. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez nem egy társkereső oldal, de érdekes módon én is erre vágyom, ezt viszonoznám is, de eddig mindenkinél csak a szex volt a lényeg. Számomra az is természetes, de NEM CSAK AZ! 29/L
2010. júl. 20. 18:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, velem is volt ilyen, sajna...
2010. júl. 20. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
A csaj feldob egy kérdést hogy ki tudnáezt neki emgadni,és egyből a sok kis szájber cs*cska rárabol...szánalom
2010. júl. 20. 23:59
 16/16 anonim válasza:
Figyel igaza van a lánynak feltehet bármilyen kérdést nincs meg tiltva neki és igen én is ilyen lányra vágyok és ismerkednék vele mert én is tudom milyen az ha jóóó vagy neki eg ideig utánna meg leszar én is szívesen beszélgetnék veled 22vaok Fiú
2012. szept. 25. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!