Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örülnétek neki, ha kapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek neki, ha kapnátok egy bérletet egész testes IPL szőrtelenítésre a párotoktól karácsonyra?

Figyelt kérdés

2019. nov. 22. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát... én nem örülnék.
2019. nov. 23. 08:45
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Ja, nekik könyörögni kell, hogy ne úgy nézzenek ki, mint a majmok, ők meg befizetik a Barbie babáikat szőrtelenítésre, mejt nem tetszik a szőj. Menjenek az anyjukba.
2019. nov. 23. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából egyedül vagyok akkor ezzel, de én nem sértődnék meg. Nő létemre elég szőrös vagyok sajnos és kifejezetten örülnék, ha ilyet kapnék Karácsonyra. Mondjuk mi 7,5 éve vagyunk együtt, tudja, hogy ez nekem probléma (hogy sok szőröm van).
2019. nov. 24. 12:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudja, hogy neked ez probléma, és vágysz rá, akkor figyelmes. Ha csak a semmiből hozzádvág ilyet, az olyan, mintha azt mondaná, nem élvezem eléggé a tested, update-eld.
2019. nov. 24. 13:45
 15/18 Andi80018 ***** válasza:
100%
Csak azért kérdeztem egyébként, hogy hány alkalmat fizet ki ez a lelkes Úriember, mert csak egy 3 alkalmas bérlet ára, ha tényleg a teljes testes kezelést nézzük, normál helyen, akkor legalább fél milla. És ennyi alkalom nem is biztos, hogy elég. Végül is, ha tényleg rám költi a misit, akkor mégsem dobom vissza!! :-D
2019. nov. 24. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, teljesen igaz, nekem van IPL gépem, (50 ezer volt) és ha ezt szalonban csináltam volna, már a híd alatt élnék, és akkor viszont hiányozna a szőr, hogy melegen tartson.
2019. nov. 24. 17:46
 17/18 anonim válasza:
Én örülnék,mert nekem valóban a teljes testem szőrös.L
2019. dec. 2. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem örülnék. Alapból csak a hónaljam s a lábam szőrtelenítem.
2019. dec. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!