Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a becenév helyett amit ő adott nekem "visszaállt" az igazi nevemre. Miért?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal (ő a férfi) és mióta együtt vagyunk ő "életemnek" hív engem. És az alatt a másfél év alatt most tapasztaltam olyat elsőre vagy max másodjára hogy van olyan időszaka amikor nem életemnek hív hanem a rendes nevemen. Ez miért van? Lehet hogy semmiség de nekem az is megfordult a fejemben hogy már nem szeret, vagy van valakije.
Valami oka csak van. Hogy mindig életemnek hív, aztán napokig/hetekig meg "Julcsinak".
Amikor nem akar életemnek hívni ha már egyszer be van rögzülve neki mióta együtt vagyunk olyankor mi lehet a Baj?
Túlreagálom? Mással is van ilyen?
Mondjuk a szüleit úgy hívja hogy "Muter" "Fater" és nagyon ritkán nekik is mondja hogy "anya" "apa" olyankor poénból meg is szolok hogy úristen mi lelt téged.
Nem értem miért jönnek ezek ilyenkor.
Ez amúgy egy pár hete történt, most már megint "életem" vagyok.
Tudom hülyeség ennyiből hűtlenségre vagy az érzelmek elmúlására gondolni mert más olyan gyanús dolog nincs semmi, csak nekem mégis furcsa hogy van amikor az istennek sem akar a kis becenevemen hívni hanem csak simán a nevemen, azt már nem érzem olyan kedvesnek, mert nekem is az lett megszokva.
Meg hát neki is. Sokkal többet mondja azt hogy életem, akkor ilyenkor miért a sima nevem áll jobban a szájára?
Túlreagálod szerintem.
Én is szeretek váltani a becenevek között. Ja, és nekem is van, hogy épp a saját párom neve tetszik meg, és azt használom.
Akkor hívom a nevén a párom, ha haragszom rá.
Ha a vezetéknevén hívom K+rá haragszom.
A párom akkor hív a nevemen,ha nagyon rám akár erőltetni valamit, ami egyébként nem igaz.
Illetve más emberek előtt(haverok, idegenek) szólítjuk egymást a nevén.
Nos ez is opció amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!