Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyerekeid nem hajlandóak szóba állni veled, az anyjuk meg azt mondja, hogy ha lemondassz róluk, nem kéri a gyerektartást. Lemondanál?
Figyelt kérdés
Mi a francnak fizessek értük, ha nem akarnak találkozni velem?2019. nov. 20. 14:00
2/10 anonim válasza:
Talán mert megcsinálni volt eszed? És vajon miért nem akarnak látni?
3/10 anonim válasza:
Kéne tudni, hogy miért eszkalálódott el ennyire a szituáció?
4/10 anonim válasza:
Le-le.
Én válás esetén legszívesebben magam nevelném a gyerekeim, de 99%-ban akkor is az anyának ítélik őket, ha az apa is küzd azért, hogy ő kapja őket.
5/10 anonim válasza:
Nem lehet csak úgy lemondani, csak akkor, ha az anya új férje orokbefigadja őket.
6/10 anonim válasza:
Soha nem mondanék le a gyerekeimről. Meg kell próbálni javítani a kapcsolaton. Persze nem tudom, mit tettél velük, hogy nem akarnak szóba állni veled.
7/10 anonim válasza:
Hány évesek a gyerekek és miért nem állnak szóba veled? Ezt ha leirod jobban tudunk reagálni.
Nem mindegy, hogy ellened nevelik a kis még "buta" gyereket aki nem érti a dolgokat vagy rendszeresen terrorizáltad a családot.
8/10 anonim válasza:
Nem mondanék le, hanem megpróbálnék megváltozni hogy egyszer majd büszkék lehessenek az apjukra.
10/10 anonim válasza:
Soha!
De nincs ilyen a jogban, hogy "lemondás".
Kétszer váltam, 2-2 gyerek, de nagyon fontos volt mindig, hogy közelébe se kerüljék ilyen helyzetnek.
Sokat kell néha nyelni, meg pénzben sem volt kis teher, de a közelben tudtam maradni.
Nem tudom mekkorák a gyerekek, de majd 20 körül derül ki igazán.
Küzdj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!