Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik az amúgy szeretett párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az amúgy szeretett párotok idegesítő szokásai? Amiktől majdnem felrobbantok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 19:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
nem lelkesedik semmiért és mindig akkor van "nagyon szeretlek, te vagy a mindenem" hangulatban amikor én pont nem és fordítva..
2010. júl. 18. 20:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

1. ha tv-t néz, semmit nem hall, de ha én szeretném nézni(tehát olyan műsor van ami nem tetszik neki ) akkor nem hagyja, mindig olyankor akar szeretkezni :)

2. sosem tud pontos lenni

3. folytonos hangulatingadozások,egyik nap teljesen jó kedvű, másik nap meg olyan, mint akire a világ összes terhe rászakadt

4. minden apró dologban kritizál, pl,hogy a zoknit ne úgy hajtsam össze,vagy épp abban,hogy az ő anyukája,máshogy szokta készíteni x ételt, de persze utána meg megeszi az egészet,mert annyira ízlik neki,de bele kell,hogy kössön :)

2010. júl. 18. 20:33
 13/22 anonim ***** válasza:

széthagyja a ruháit, és ha szólok neki csak áll és mosolyog. igazából bármennyire is idegesít, zabálom ilyenkor

29N

2010. júl. 18. 21:23
 14/22 anonim ***** válasza:

Csak az,hogy cigizik,de próbálom leszoktatni...=S

Azonkívül tökéletes =)

Ł/15 ^^

2010. júl. 19. 01:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadom a hülye szokásaival együtt. Mert szeretem. :)
2011. márc. 15. 09:00
 16/22 napietus ***** válasza:
hajlamos elfelejteni fontos dolgokat, pl. most is pénteken jelentette be, hogy vendégeket hívott vasárnap uzsonnára (nem sokat, csak 8 főt...). ez zavar néha, de az évek során megtanultam alkalmazkodni hozzá, és fel vagyok készülve az ilyen helyzetekre :)
2011. márc. 15. 09:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az amikor kiakad h a telefonon keresztül "ÚGY" beszéltem vele... HOGY????
2011. márc. 15. 09:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Csámcsog.... -.-'
2011. márc. 15. 09:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Folyton dolgozna akkor is, ha adódik egy kis szabadideje.
2011. márc. 15. 09:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Egy exem volt, akinek baromira idegesítettek a szokásai. Egyfolytában szellentett. Nem az volt, hogy véletlenül kicsúszott egyszer-egyszer, azért nem is szólnék. De ő direkt az orrom alá recsegtetett, nagyon viccesnek találta ezt, f*ngás után még csettintett is az ujjával (haverjával ez volt az egyezményes jelük), utcán is, villamoson is, mindenhol eleresztett egy galambot. Érezni is lehetett sokszor.

Ráadásul sz*rás közben nyitva hagyta a vécéajtót, hogy spóroljon a villannyal. Olykor eljárt a közeli bevásárlóközpontba sz*rni, hogy spóroljon a vízzel.

(Húszas évei közepén járó, értelmiségi, PhD-s fiatalemberről van szó.)

Ja és még egy szokása, ami idegesített: elég sokat piált, hétköznap is sörözgetett odahaza.

Hát nem is tartott olyan sokáig a kapcsolat. :D

2011. márc. 15. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!