Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő állítólag nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő állítólag nem akar kapcsolatot, akkor miért fogadja el az ajándékokat?

Figyelt kérdés
Nyugodtan visszautasíthatná nem? Meg eleve nem akarna találkozni sem!
2019. nov. 13. 18:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azért viszek neki ajándékot,mert nem vagyok bunkó! Én üres kézzel tuti nem állítanék be! Bon bon és társait szoktam venni igen! De pont azért kéne visszautasítania,hogy sértsem,utáljam meg nem? Ez a gyerek téma meg az ő agyszüleménye! Ő eldöntötte,hogy én egyszer úgyis vágynék gyerekre!Én soha nem említettem neki ezt a témát! Sőt.. amikor felhozta hébe hóba én mindig azt mondtam,hogy számomra a boldog kapcsolat sokkal fontosabb! Nem tudom,hogy itt most kik a női válaszolók, de ti hagynátok,hogy egy csávó megcsókoljon.. és megfogja különböző testrészeteket ha állítólag még kalandot sem akartok tőle? És a szobájában mellette fekszel..közben megasszírozott utána én is őt! De érdekes módon elhittem neki,hogy a szexet akkor sem akarta volna ha a világ aznap este múlt volna el. Azt mondta azért mert már nem vagyunk együtt. Hát de pont ezért kéne nem? Ő is egyedülálló meg én is! Kalandozni lehet!

De ezek a smárolások érdekes módon bele fértek?

2019. nov. 14. 00:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, ha 6 év után itt tartozik, akkor nem lesz ebből semmi, csók ide, csalók oda.

A szexhez egy nőnek sokkal több kell, mint alkalom.

Az a "több" nincs meg benned, úgy látom.

2019. nov. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!