Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnátok olyan férfival, aki szívből szeret titeket, kedves és törődő, de kisebb a libidója?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, ő 22.

Tiszta szívéből szeret engem, bókol, sokszor meglep, bújik, simogat, kedves, törődő típus.

Nekem külsőre is a lehető legszexibb ember a világon, sok ideje szerelmes voltam belé már, mikor összejöttünk.

(előtte évekig barátok voltunk)

Viszont a libidója kisebb az enyémnél. Neki heti 2-3 bőven elég, én akár minden nap is szexelnék. Ez eleinte se volt máshogy, egyszerűen azt mondta, ő ennyitől bőven ki van elégülve.

1 éve vagyunk együtt.

2019. nov. 13. 07:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

En magas libidoju vagyok , igy sajnos nehez a hazassagban nõkent.

Lehet egy gyerekek lecsillapít, de ha sokat sexelnek es nem.kapom meg , elutasit mert neki eleg az nagyon sok rosszhoz vezethet.

Ha elorol kezdhetnem szivem szerint szivesebben valasztanek nagyobb libidojut

2019. nov. 13. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Nézd meg itt a #12-est, lehet ez segít dönteni mi a jobb :D
2019. nov. 13. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam és a páromnál ugyan ez van. Igen maradok. Kompromisszumot kötöttünk, plusz ott a maszti(tudom közel se olyan)
2019. nov. 13. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Persze Zsoltmester nevű troll... Napi több, mint kettő. Nem is állna fel a farkad egy idő után, a nőnek sem kellemes. Azonkívül mi lenne, ha elmennél dolgozni pl.? Tudod, a felnőtt emberek dolgoznak, társasági életet élnek, ilyesmi. Idő sincs mindennap szexelni.

Hasonlót tudok neked is írni kérdező. Majd, ha lesz munkád, hidd el leszel olyan fáradt, hogy örülsz neki, ha ágyba zuhanhatsz, a hátad mögött közepére nem kívánod a szexet. Én nem hagynám el a helyedben.

2019. nov. 14. 08:11
 15/17 anonim ***** válasza:
-mögött, nem tudom miért írtam oda.
2019. nov. 14. 08:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Van munkám, ugyanolyan beosztásban dolgozok mint a párom, mégis szeretnék.
2019. nov. 14. 11:17
 17/17 Zsoltmester ***** válasza:
Érdekes hogy az én válaszom törölve lett pedig Semmi olyat nem írtam de akit rollnak nevez mert neki nem áll fel naponta csak kétszer Az nem baj 😁
2019. nov. 14. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!