Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem barátnőm múltját?
22 éves vagyok, barátnőm 21. 7 hónapja vagyunk együtt. Elég érdekes múltja van neki. Volt egy barátja közel 3 évig. Majd szetmentek. Aztán utána volt 2 sráccal, mind a kettővel 3x lefekudt, de semmi érzelem nélkül,csak úgy. Illetve pár fiú haverjaval is sokat smarolgatott. 7 hónap alatt rengeteg vita volt ebből. Engem nagyon bánt ez a dolog, minden hétvégén kB felhozom hogy bant. 1 hónapja az összes fiú haverjat letiltotta, meg mindenkit akihez köz volt. Szoba sem akar állni velük, utalja őket. Mindig ezt mondja amikor felhozom : "Nyugi, szingli voltam, nem volt senkim, és téged sem ismertelek még, szóval akkor miért cirkuszolsz?"
A 7 hónap alatt egyszer sem csalt meg, megcsak rá se nézett mas fiúkra, facebookon se jelöl vissza senkit. Mocskos módon szeret, mindig a kedvemben akár járni, mindent megtesz értem. Volt hogy betegen főzött ebédet nekem meg stb. Nem akarom hogy ez az idegessegem a kapcsolatom rovására menjen. Vele akarom leelni az életem.. Öt akarom, ő is akar engem
Ismerek pár csajt akikkel ezt művelték.
Hallgatni is rossz volt, hogy egy ilyen gusztustalan ember mellett élnek. 3 már szerencsére tovább lépett, normális pasival a 4. lány még szenved a szemétládával, de már közel jár a szakításhoz. Ő kapcsolatfüggő csak azért nem lépett még. Remélem te is hamarosan egyedül maradsz, ha csak nem annyira lelkisérült, hogy a semminél ez is jobb legyen neki.
Beteg vagy. Kínzol valakit aki ennek ellenére is valamiért szeret...
Megmutattam a kérdést a barátomnak, vicces amikor hülye kérdéseken akad ki :D
"Mégis mire számít? A csaj menjen vissza a múltba, szopja vissza a fszt, és újraszűziesítse magát?"
(próbáltam emlékezetből felidézni, de úgy röhögtem hogy nem maradt meg sok :D)
Kérdező inkább azon gondolkodj el, miért nincs önbizalmad? Zavar, hogy neked nem volt ennyi csajod, ahány pasija volt? Mindenki megérdemli a tiszta lapot a kapcsolat elején. Te nem adod meg.
Okkal van veled, miért kell azon pörögni, amihez semmi közöd?!
Ha ezt nem hagyod abba, el fog hagyni és tök érthető miért.
Nézz már magadba, miért is vagy ennyire önbizalomhiányos.
Vagy keress egy szüzet.
De ez nem normális. (és még nagyon finoman fogalmaztam most)
30n
Ugye azt beszéled meg vele hogy sajnálod hogy egy idióta voltál, és nem azt, hogy volt előtted pasikkal?
Mert ha azt hozod szóba megint hogy ő volt valakivel és kivel volt, és ez milyen rossz, akkor semmit nem értettél meg ebből a sok válaszból.
Itt az egyetlen téma a te önértékelési zavarod és elfogadhatatlan viselkedésed amiről érdemes beszélni.
Betegen foz rad..
O keszul gyertyafenyes vacsoraval..korbe ugral es meg el kell viselnie azt, hogy.piszkalod.
Te egy mentalisan serult pszichopata ember vagy! Ez a lany elobb utobb el fog pattanni melloled! Remeljuk mielobb megteszi, mert te tuti, hogy nem vagy normalis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!