Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában néztem hogy a pasiknak állítólag normális lányok kellenek akik nem ribancok, de valójában a normális lányokat alig veszik észre. Na hogy is van ez?
13:10 vagyok.
Nekem is van szemüvegem :D, de nem hordom, mert nagyon nem szeretem, meg amúgy sem vészes a látásom.
De amúgy amikor én felvettem, és mikor mentem vhova, és elfelejtettem levenni, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam...hogy jól áll, meg ilyenek.
Szóval szerintem egy szemüveg jól is állhat valakinek, és ez nem hátrány!! :) Nem tudom már mikor írta valaki a szemüveget, de neki (is) címeztem. ;)
Akkor én sem vagyok egyedül.
Nem tudom mi lehet a baj...talán nálam még az, hogy nem járok szórakozóhyelekre, bulizni, meg ilyesmi, ahol lehetne ismerkedni.
13:10! ne legyél reményvesztett, én pl. hasonló beállítottságú lányokat részesítem előnyben, faxomnak se kéne egy plázapicha,vagy olyan akin már a fél város átment, és nem az az életcélja h minden hétvégén be legyen rakva mint az állat, ja és buta se legyen, szal én inkább egy ,,visszahúzódóbb'' lányt keresek:), egyszer volt egy ilyen barátnőm, de sajnos akkor még nem tudtam értékelni h milyen érték is ő nekem, azóta nem találtam ilyen lányt...akik közben összejöttek, egyik se volt ilyen
18/f
13:10 ismét:)
Értem, nekem meg eddigi életem során egyetlen olyan asit nem sikerült találnom, akivel együtt lehettem volna..mármint, hogy a pasim lett volna.
Persze voltak próbálkozásaim, csak eddig még mindig akadt valami hiba. Mindig volt valami gond. Vagy én neki nem tetszettem, vagy pedig nekem nem volt szimpatikus ő.
És az utóbbi időben elkezdtem azon is gondolkodni, hogy lehet túl nagyon az igényeim?
Mert valami miatt csak nem jött össze nekem ez a dolog.
Mondjuk nálam az volt sokszor, hogy a belsőmbe szerettek bele, és külsőleg meg nem voltam olyan tökéletes.
Na mindegy nem ragozom tovább...
Csak még annyit, hogy sok paival találkoztam, akiknek a nprmális lányok kellenek, és egyikben sem találtam meg azt amit én keresek egy paaiban.
13:10! megtennéd hogy leírod azokat a ,,hatalmas'' elvárásaidat?mert van egy olyan érzésem h messze nem a Te elvárásaid lehetnek túl nagyok...
meg még ezt is kifejtenéd bővebben?érdekel ez a téma
,,Csak még annyit, hogy sok paival találkoztam, akiknek a nprmális lányok kellenek, és egyikben sem találtam meg azt amit én keresek egy paaiban.''
14:12
13:10es vagyok.
Hát, ha ennyire kíváncsi vagy. :D
"Hatalmas" elvárások alatt a következőket értem:
Ugye már az elején ott van a külső szimpátia, hogy megfogjon valami a külsejében. Nincsen konkrét ideálom.
A lényeg annyi, hogy nálam magasabb legyen (én már csak iylen régimódi vagyok:D), és férfias legyen.
És ennek persze kölcsönösnek kell lennie, fordítva is iagaz. /Te említetted a szemüveged, mint fő gondod (azt hiszem így mondtad), én meg akkor elmondom, hogy azért sem könnyű nekem, mert nincsen átlagos pálcika testalkatom, hanem kicsit teltebb vagyok az átlagnál, és sokszor ez miatt is hátrányban érzem magam. /
Aztán a belső tulajdonságok, ami azért már kicsit bonyolultabb témakör. Elvárásaim:
-tisztelet
-elfogadás
-megbecsülés
-figyelem
-őszinteség
-bizalom
-szolidalitás a másik iránt.
Kb ezek amik most hirtelen eszembe jutottak, hogy a legfontosabbak.
Aztán persze, ha már alakul is valami a dologból a két ember között, és ezek mind megvannak (mert amúgy én ezeket nem csak elvárom, hanem 100%osan megadom), után a feltétlen szeretet, aminek ezek az alkotórészei is.
És ez alatt azt értem, hogy ha én valakit szeretek, akkor annak mindent megadnék, amit csak tudok. És a legnagobb igényem, amit elvárok, az szerintem a törődés. Namost ez alatt nem azt értem, hogy napi 100x elmondja, h szeret..stb..blabla, hanem ezt kimondés nélkül is érezzem.
Hát amúgy szerintem nem lennének ezek olyan nagy igények, ha nem egy ilyen züllött rossz világban kéne élni, ahol az emberek inkábblenézik, kinevetik, megvetik a másikat, minthogyan felfedezzék a benne rejlő értékeket, és a szépet lássák meg.
Na a másik meg az hogy ma, főleg a fiatalok, nem ismerik a tiszteletet, a megbecsülést...és ez nagyon szomorú számomra...persze tisztelet a kivételnek.
,,Csak még annyit, hogy sok paival találkoztam, akiknek a nprmális lányok kellenek, és egyikben sem találtam meg azt amit én keresek egy paaiban.''
És ezek voltak azok a dolgok -nagyon röviden leírva-, amiket én még nem véltem felfedezni egyetlen olyan pasiban sem, akinek én is tetszettem volna, mind külsőre, mind belsőre.
Na remélem mindenre válaszoltam, de valamit biztosan kifelejtettem. :D
De ha érdekel mégvalami, nyugodtan írj privit, és elmesélem, csak ne itt húzzuk a kérdést.
Hát női szemmel én így látom, de az igazság hogy a férfi máshogy működik. :) Azért leírom, mit gondolok.
Hát nem tudom, nekem eddig a legkülönbözőbb srácok jöttek be. (érzékeltessem, nem vicc: skinheadtől kezdve az irodalomtanárig) Talán itt látszik, nekem annyira nem számít mit hord, csak kell valami plussz, amiért úgy érzem hogy összeillenénk. Alapigazság, hogy a hasonlóság szimpátiát eredményez, ha sok a közös bennetek, és meg van a bizonyos, akkor lehet belőle valami. Ezért mondom hogy szerintem a belső tulajdonságok számítanak, érdeklődési kör, téma, hobbi. Alapból egy jó kapcsolat erre épül és nem arra ki milyen stílusú.
Normális lány, nem ribanc? Alé kell vetni egy alapos beszélgetésnek a leányzót akkor is, ha nem tűnik izgalmasnak. Lehet van valami olyan dolga, amitől értékesebbnek fog tűnni, mint egy papagáj. (Volt egy csajszi, aki amúgy nem volt társaság közepe, de kiderült hogy pl. szeret ejtőernyőzni, vagy egy másik aki Skóciában bébiszitterkedett egy évig, szerintem sok embernek van érdekes élménye, még ha először nem is látszik.)
De a férfiaknak nem arra van szükségük mint a nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!