Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most járjak vele vagy ne?

Figyelt kérdés
volt egy volt pasim.akivel minden nap összevesztünk de szerettük egymást..de ő meg is csalt minden héten vagyis csak 1 hónapot jártunk és 1 honapja szakitottunk..és ugy smároltunk 1 hete hogy neki volt barátnője..és aztán megteccet nekem az eggyik haverja..és neki bevallotam hogy nagyon bejön nekem..de ő összejött a másik barátnőmmel és a volt pasim is öszzejött a barátnőmmel de másikkal..és egyedül maradtam és aztán a volt pasim szakitott a barátnőmmel és felhivott hogy szeret és hogy nem tud elfelejteni..de szerintem igazat mond mert most egyedül van 2 hete mert amikor jártunk akkor hetente 4-5 csaja volt..és én szeretem tudom hogy azt akarjátok mondani hogy felejtsem el de én nem tudom és nem is akarom..szoval szerintem megint járni fogok vele mert már egy találkozot is megbeszéltünk..tudom nagyon bonyolúlt a történet..még bonyolultabb.csak azt már nem mondom el mert nagyon hosszu lenne.na szal segitsetek de akkor mit csiáljak??
2008. nov. 17. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

azta hat ez tényleg bonyolult. ha ugyis azt mondod hogy jarni fogsz vele akkor miert kérdezed hogy mit csinálj?

amugy meg hogyha tényleg szeretne nem csalna meg ez nagyon alap. ha meg csal, nem vagy neki elég jó . nagyon bizonyosnak tartom hogy csak jáccadozni akar es kifogytak az "áldozatai" . ha ujra jarni fogsz vele csak jobban meg fog bantani . annyi pasi van meg a földön. szerinem azért se járj vele , hogy ne add meg neki azt az örömet. ugyanis ő valószínu azt gondolja hogy téged marmikor megkaphat es barmit csinalhat mert ugy sem lesznek kovetkezményi.

amit még csinálhacc hogy talizol vele de eleinte mint csak barat es ha meg akar csokolni ne engedd. ha ez utan is erdeklődni fog es meg akar szerezni akkor lehetséges hogy szeret . na nem hív többet vagy túl erőszakos akkor meg szerintem te is tudod a válszt :S

2008. nov. 17. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem most mond neki nemet, ezzel az jön le neki h nem leeht veled már szorakozni, és ha ténykleg fontos vagy neki, akkor nemfog kelleni neki senki, és ha rájösz hogy tényleg szenved és csak te kellesz neki, csak akkor járj vele. amugy csak megismétled ugyanazt, h megcsal kidob, mert tudja h veled azt tesz amit akar te gyis mindig visszamész.
2008. nov. 17. 18:38
 3/3 Srapnel ***** válasza:
De sok időtök van nektek! Foglalkozz inkább valami előremutató dologgal és keress egy olyan srácot, aki nem csak tetszik, hanem tényleg foglalkoztok is egymással, mert az ilyen össze-vissza, brazil sorozatos élet nem jó.
2008. nov. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!