Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradnátok vele ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok vele ezek után?

Figyelt kérdés
Feleségemmel 5 éve vagyok együtt. Mindig voltak kisebb nagyobb veszekedése/problémák de az elmúlt néhány hétbe már számomra elviselhetetlen az egész. Nem bírja ki hogy normálisan meglegyünk akár egy hónapig, minden egyes héten de van hogy minden nap csinál valami cirkuszt a semmiből. Mostanra odáig jutottunk hogy olyanokat ír nekem hogy ő mással van együtt(ilyenkor el is megy órákra/napokra). Persze valószínűleg az a cirkusza része hogy engem hergeljen valamivel de nálam ez már teljesen abszurd hogy ilyenekkel keljen szórakoznom. Ezek mellett kiírogatja közösségi oldalakra hogy szingli, ami meg rohadt ciki mert mondhatni bohócot csinál nem csak magából hanem belőlem is és úgy érzem magam mint 14 évesen amikor ilyenekkel szórakoztunk. Beszélni nem tudok vele mert nem változik semmi maximum 1-2 hétig aztán kezdődik az egész elölről. Sokan ilyenkor azt mondják hogy biztos nekik is vannak hibái meg stb. de én nem tudok ilyet mondani mert a cirkuszai a semmiből jönnek úgy hogy még azt sem mondhatnám hogy előtte azt mondtam neki akárcsak hogy b+. Ilyenkor felkap egy témát mint most pl. hogy ha én nem írom ki a nevét egy közösségi oldalra hogy vele vagyok(hozzáteszem közös képeink vannak kint) akkor letilt. Ilyenkor valami elmegondozóba érzem magam mert ez számomra még a tinikorszak alatt van már, de még talán ott se történnek ilyenek. Ráadásul ma már azzal "zsarolt" hogy neki gyerek kell és ő nem lesz velem mert nem fog várni éveket mert ő családot szeretne. Már nem is tudom hova tenni ezeket, kezdem azt hinni hogy skizofrén. Egyik pillanatról a másikra előugrik valamivel és csak történnek az események körülöttem. Ő 24 éves de állítom hogy 16 évesen komolyabb barátnőim voltak mint ő. 28/F
2019. nov. 8. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy borderlineos ismerősöm, pont ilyen dolgai vannak, mint a feleségednek. Járj utána
2019. nov. 9. 01:10
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Zúdíts a nyakába egy vödör vizet vagy vágd szájon.
2019. nov. 9. 08:38
 13/13 anonim ***** válasza:
En a helyedbe pakolnék és mennék! Döntse már el veled van vagy sem ha van valakije! Úgy gondolom zavarodott a feleséged. Maga sem tudja mit akar! Gyerekes nagyon amit csinal!Szerintem ha nem akarod így leélni az életed menekülj a gyerek nem fog megoldani semmit. Aki most ilyen az már csak rosszabb lesz!
2019. nov. 9. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!