Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erez-e meg valaki igy? (angol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erez-e meg valaki igy? (angol szoveg)

Figyelt kérdés
I'm fed up with spending hours 'perfecting' myself for the guy who don't fall back into me, crying over him every night, wearing fake smile to hide my tears. And i'm done trying to make things work when they clearly aren't meant to be. I can't stand it anymore.
2010. júl. 18. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyfojtában.

Panna 6/L

2010. júl. 18. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:

sajnálom Béla bá' !! még mindiiig.. :'(

üdv: Pista bá' és Babi néni...

2010. júl. 18. 09:04
 3/11 anonim ***** válasza:

én kb így vagyok mint te.. sajnálom :( remélem jobb lesz majd neked.

16/f

2010. júl. 18. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:

so-so,

but I'm standing here and waiting.

2010. júl. 18. 09:36
 5/11 haggyámán ***** válasza:
Miért erőlteted, ha tisztában vagy vele, hogy már nem kellesz neki? Ha nem akar visszafogadni, akkor nem szeret. Ne rejtsd el a könnyeid. Sírd ki magad nyugodtan, utána viszont legyél boldog. Mutasd meg neki, hogy mit hagyott elúszni. És semmiképpen se fogadd vissza.
2010. júl. 18. 13:05
 6/11 A kérdező kommentje:
anyirra igazatok van:(
2010. júl. 19. 02:18
 7/11 anonim ***** válasza:
2010. júl. 23. 03:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Ki fogod bírni!

Fel a fejjel, és próbálj ne csak arra gondolni, ami fáj! Próbáld meg észrevenni a jó dolgokat is!

2010. júl. 23. 04:05
 9/11 anonim ***** válasza:

nemakarlak provokálni ,de sokan önmagukhoz képest túl jó pasit/csajt néznek ki maguknak persze esélytelen h valaha összejöjjenek aztán csodálkoznak én ezzel találkoztam eddigi életem során

ez így működik gondolom genetikailag így vagyunk kódolva

annyit tudok tanácsolni mint a többiek próbáld meg elfelejteni

2010. júl. 23. 06:17
 10/11 anonim ***** válasza:
utolsó: attól, mert valaki elérhetetlen, még nem lesz hozzád képest túl jó. Lehet, hogy külsőre az, de az meg nem minden. Jobb egy átlagos kinézetű, de érzelmileg gazdag csaj, mint egy bombázó, üres fejjel és erős ribi hajlamokkal. Ennyi.
2010. júl. 23. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!