Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem tetszik annak a formája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszik annak a formája, ami a nő lába között van, akkor mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Tehát ha első szexnél az új barátnőnél kiderül, hogy salátás (kilógós) puncija van.

Sajnálom, de nekem fontos a külső, ha neki nem jönne be a farkam, megérteném.

De hogyan illik ezt közölni a lánnyal? Hazudni kell, mert ha megmondom, hogy azért dobom ki, mett csúnyának találom a punciját, akkor az rossz lesz neki?

Ez is egy olyan gond, ami sokaknál előfordul, de a szőnyeg alá söprik, pedig nem kellene.

2019. nov. 3. 05:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%

Te hogyan varázsolnád szebbé?

Én nem nézegetem a sajátomat, tegyük fel, hogy megfelelnék neked, előadnád, hogy valakivel emiatt szakítottál, kiröhögnélek és kidobnálak.

Nyugi, nekem is van, ami külsőben nem tetszik, de az nem ilyen intim, amit nem sokan látnak normális esetben.

2019. nov. 3. 07:39
 12/38 anonim ***** válasza:
75%
Egy (normális) ember először nem a nemi szerv kinézete alapján értékel, kb. másodlagos dolog. Ha neked ennyire számít a kinézet akkor szexpartner keresőn keresgélj, ott közszemlére teszik a nők, nincs zsákbamacska. Viszont az is benne van, hogy csak hobbiszeretőnek kellesz nem teljes rangú partnernek. Mert úgy általában senkinek sincs a homolokára írva, hogy neki milyen tipusú van, ugyanúgy mint a férfiak mérete sem látszik.
2019. nov. 3. 07:42
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem megyek szexpartner keresőre, mert nem szorulok rá arra, hogy a ku**ák segítségét vegyem igénybe, szexért nem fizetek. Fel tudom szedni azt, aki tetszik. Most is így volt, csak mikor lekerült a bugyi, csalódtam, mert nem azt vártam.
2019. nov. 3. 07:46
 14/38 anonim ***** válasza:
13%
Nőként mondom, hogy ez teljesen érthető. Csak arra gerjedünk, ami tetszik. Sajnos ez a részünk a döntő pillanatig rejtve van, nem úgy, mint pl. az arcunk.
2019. nov. 3. 07:54
 15/38 anonim ***** válasza:
28%

és amikor megláttad, közölted vele, hogy mégsem akarsz szexet? Valami csak volt, ha lekerült a bugyi. Tehát annyira mégsem lehetett rossz neked. Bár átérzem a problémád, mert nekem sem tetszik.

Olyan, mint az alienből a facehuger.

2019. nov. 3. 08:25
 16/38 A kérdező kommentje:

Fején találtad a szöget, torkosborz.

Mindig a férfi a hibiás - már megszoktam. Azt hiszem, az lesz a legjobb ha megmondom a nőnek a mai napon az igazat, hogy miért dobom ki. Fordított esetben is ugyanez lenne, ha valami nem tetszene neki bennem, lehet szóba sem állt volna velem.

Hamarabb kellett volna ezt megtennem, csak az ünnepek miatt nem akartam csinálni a fesztivált.

Ne helloka.

2019. nov. 3. 08:30
 17/38 anonim ***** válasza:
90%
De miert kell megbantani? Nem tetszik elmész. De miert kell még belé is rugni?
2019. nov. 3. 08:40
 18/38 A kérdező kommentje:
Nem rúgok bele. Az igazat fogom mondani, az, hogy ő ezt nem tudja majd elviselni, nem az én asztalom. Nem a szerelmem ő, mégcsak régről sem ismerem, hogy hazudnom kellene a lelki békéje érdekében.
2019. nov. 3. 08:56
 19/38 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy férfinak kicsi, akkor nem a kinézetével van baj, hanem hogy meg sem érzem. Ebből a szempontból különbség. A külseje, hogy néz ki, egyáltalán nem zavarna. Viszont ha téged igen, dobd ki, mert úgyis jobban jár nélküled.
2019. nov. 3. 08:58
 20/38 anonim ***** válasza:
72%
Ne mondd meg, légy szíves!
2019. nov. 3. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!