Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha ez első randinál már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha ez első randinál már kiderül, hogy nem jön be a lány, akkor hogyan viselkedtek?

Figyelt kérdés
Ha elmentek randizni egy lánnyal, és külsőre nem jön be, akkor mit csináltok? Folytatjátok vele a programot akár több óráig, vagy inkább lefújjátok? És utána? Keresitek még?
2010. júl. 17. 18:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Valaki válaszolna a kérdésre is? Akiben van valami az állati ösztönein meg az igénytelenségen kívül?
2010. júl. 17. 18:31
 12/21 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont, csak én bevallom rájöttem hogy csak olyan lánnyal élvezem igazán a dolgot, akit szeretek, ezért ha nincs nőm, akkor inkább maszti...
2010. júl. 17. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
hát én még akkor sem értem, nem bírnék olyan pasival lefeküdni aki nem jön be külsőre, na mindegy :D
2010. júl. 17. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Höh skacok mindenki a dugással van elfoglalva, szerencsétlen kérdezőt meg leszarja mindenki :D.

1. Szerintem ne menj randira olyan lánnyal, akiről még azt sem tudod, hogy hogy néz ki.

2. Ha már elmentél vele randizni, és mondjuk előre megbeszélt program van, de nem tetszik ne fújd le. Nem nyomulsz tovább, egyszerűen csak jól érzitek magatokat. Az első benyomás fontos, de nem mindig helyes. Lehet h a csajszi meg tud fogni, ha nem is a külsejével, talán mással.

3. Ha vége a randinak, és nem akarsz az égvilágon semmit tőle, akkor utána minek keresnéd?

2010. júl. 17. 18:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Igénytelenség? Nem a mi hibánk, hogy valaki hurka.
2010. júl. 17. 18:44
 16/21 A kérdező kommentje:

18:41!

Köszönöm szépen! Lány vagyok:)

Csak találkoztam egy fiúval, az első randi után is keresett, sokat beszéltünk, de most 3 napja semmi.

És nem tudom miért lehet.

2010. júl. 17. 18:53
 17/21 anonim ***** válasza:

sda válasza:

Lehet azért, mert nem tudattad vele hogy te is többet szeretnél mint barátság.

Ha nem kap semmi visszajelzést akkor egy idő után má nrm próbálkozik...

2010. júl. 17. 19:15
 18/21 anonim ***** válasza:
bocs nem akarok poénkodni de lehet h a bunkó vagyok így hóditok c. film hatása alatt van az illető(abba az volt h randi után 4 napig ne keresd a lányt)
2010. júl. 17. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:
Oké, értem, de én sem kaptam visszajelzést...arra hogy tetszem neki. Keresett, de azt nem mondta, hogy mit akar tőlem.
2010. júl. 17. 23:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vonj le következtetést az elején,és ne is éld bele magad,de néhány találkozás úgy is eldönti hogy mennyire stimmeltek egymáshoz,addig kitartás!
2010. júl. 18. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!