Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ez első randinál már kiderül, hogy nem jön be a lány, akkor hogyan viselkedtek?
Höh skacok mindenki a dugással van elfoglalva, szerencsétlen kérdezőt meg leszarja mindenki :D.
1. Szerintem ne menj randira olyan lánnyal, akiről még azt sem tudod, hogy hogy néz ki.
2. Ha már elmentél vele randizni, és mondjuk előre megbeszélt program van, de nem tetszik ne fújd le. Nem nyomulsz tovább, egyszerűen csak jól érzitek magatokat. Az első benyomás fontos, de nem mindig helyes. Lehet h a csajszi meg tud fogni, ha nem is a külsejével, talán mással.
3. Ha vége a randinak, és nem akarsz az égvilágon semmit tőle, akkor utána minek keresnéd?
18:41!
Köszönöm szépen! Lány vagyok:)
Csak találkoztam egy fiúval, az első randi után is keresett, sokat beszéltünk, de most 3 napja semmi.
És nem tudom miért lehet.
sda válasza:
Lehet azért, mert nem tudattad vele hogy te is többet szeretnél mint barátság.
Ha nem kap semmi visszajelzést akkor egy idő után má nrm próbálkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!