Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párom masszázs hirdetésében azt találtam hogy "ha szeretnéd a masszázs happy enddel zárul"?
Figyelt kérdés
Párom masszőr ezt nagyon is jól tudtam. Viszont most észrevettem ezt a hirdetését és teljesen megdöbbentem, rosszat sejtek.. Ti mit csinálnátok helyemben, mitévő legyek?2019. nov. 1. 16:46
11/23 anonim válasza:
a "happy enddel zárul" nem egy ártatlan szöveg, ti idióták
ez egy kamu kérdés :D
12/23 anonim válasza:
13/23 anonim válasza:
"Ha szeretnéd ..."
Miért? Különben nem az a cél a végén fittnek érezze magát aki átmassziroz? Csak ha a vendég is akarja?
Meg akar vezetni!
Legközelebb dudold el ezt neki
15/23 anonim válasza:
Hát ne nagyon csókolózz vele, ha együtt maradtok!
16/23 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy szexmasszázsról van szó.
Gondolkodj csak férfiésszel.
Ez majdnem olyan, mintha elvileg franciát tanítana, és úgy hirdetné magát, hogy "dúskeblű franciatanárnő órákat adna gáláns uraknak".
17/23 anonim válasza:
Lehet csak mond egy viccet a masszázs végén a kuncsaftnak... :DDDDD
18/23 anonim válasza:
Happy end a filmeknél van.
A masszázsban happy finish.
19/23 anonim válasza:
Mivel te is mindjárt "arra" gondoltál hidd el, hogy mindenki aki igénybe veszi a szolgáltatást is pont arra gondol. Ezért ezt is várja el a pénzéért. Ha nem kapná meg amiért fizet akkor viszont már valaki hidd el megmagyarázta volna neki, hogy ne b @sszon át másokat a hirdetéssel. Ha ez nem történt meg akkor viszont a kliensek elégedetten távoztak.
20/23 anonim válasza:
Szerintem ő arra gyúr, hogy belőle legyen a legjobb feleség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!