Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerjük el a párunk mély bizalmát?
Én vagyok a nő.
Nem az alap bizalomra gondolok,hanem arra a mély őszinteségre,nyíltságra ami sajnos keveseknek adatik meg..Sok a surmóskodás ahogy látom magunk körül. Felnőtt (nem tini) párkapcsolatban,hogyan nyerhetem el a párom bizalmát és mit ne tegyek mert hazudna/menekülne?
Azért sanszom van ennyi idő után de meghallgatnék néhány történetet,javaslatot.

*ez nem erőltetésből.
Plusz tanács, légy önmagad vele, háláld meg amit ad, szeretsd tisztaszívedből, ne hazudj neki soha, legyél vele mindig őszinte, és figyelmes, soha ne játszd meg magad.
Ha van olyan dolog amit megkell beszélni vagy rosszul esett ne azt mond, mindegy, hanem beszéljétek meg. Legyél nyílt az ő dolgaihoz, lesz közös téma, csináljátok közös programokat, célokat, ez összetud kovácsolni, remélem segítettem

Talán nem ide tartozik annyira de nagyon szeretem az MBTI t.
Én INFJ vagyok párom INTJ. Közös Ni (Introvertált intuíció) ami úgy mond kettőnk között kialakult egy fajta furcsa kapocs.
16 személyiség típus van dióhéjban, Van aki jobban illik az adott emberhez, van akinek csiszólodnia kell. Pl Esfp, mennyire jól illik egy INTP hez, Nincs közös Funkciójuk teljesen máshogy gondolkodnak, máshogy cselekednek
Szóval lehet így sakkozni.
De az tény hogy INFJ és INTJ nagyon jól illik egymáshoz, elvileg de, gyakorlatban teljesen más.
Egy Introvertált érző nehezen nyílik meg, nehezebben ad bizalmat mint egy Extrovertált érző. De nem elérhetetlen.

Funkciók alapján rátudsz jönni miert érez, gondol cselekszik így, és így könnyebben kitudod számítani, és eltudod fogadni.
Pl mi párommal azon vitázunk hogy én nem érzem azt hogy kimutatná hogy szeret, persze ez részben igaz volt mert elhidegültünk kicsit, de attól ugyan ugy szeretett csak neki több idő kell a feldolgozáshoz,
Ha érzelmeimet mondom el, először logikai oldalról közelíti meg , és egyből megoldást akar rá, de ha irracionális az érzésem akkor nehezebben tud vele együtt érezni, vagy segíteni, 3 funkció. Introvertált érzésből fakad. 2. helyen pedig Extrovertált Gondolkodás. +Ni első helyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!