Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti mennyire örülnétek egy arany nyakláncnak, és két karkötőnek amiből az egyik az saját?
Szerintem örülne neki.Különben is én nekem pl annyira mindegy mit kapok páromtól,csak jussak eszébe. :)De ez szép ajándék.
18/L
én személy szerint már attól kibújnék a bőrömből hogy gondoltál rám, és valószínűleg édes mindegy hogy mit adsz, nem érdekelne:)
szóval szerintem biztosan örülni fog neki, persze mindenki magából indul ki.
speciel ezüst jobb lenne
de szerintem az aranynak is nagyonnagyonnagyonnagyon örülnék:D de tényleg nemszámít hogy mit adna a barátom csak jó érzés hogy gondolt rám
18/L
A válasz megírásának időpontja: ma 17:12
Ő nem olyan.Azt hiszem.Meg meg is beszéltük,hogy nem vagyok egy nagy vagyonozott srác és hogy hogyan is éltem 10 évvel ezelőtt.És ő is tudja ezt pontosan mert albérletben éltek stb. Szóval a pénzügyi dolgokat már letisztáztuk.
Ha szereti az aranyat, akkor ékszernek egy lány mindig örül. Jó, mert még ha nem is drága, akkoris valami olyasmit közvetít, hogy értékes számodra. Ajándéknál amúgy az a legfontosabb, hogy személyes legyen és jelentsen valamit annak, akinek adod.
Én inkább ezüstöt típus vagyok, de ha együtt vagyok valakivel az úgyis látja, hogy milyen ékszereket hordok kb, szóval én az aranynak annyira nem örülnék. De ez személyfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!