Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mikor érzi azt hogy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor érzi azt hogy jobb inkább egyedül mintsem a jelenlegi párjával?

Figyelt kérdés

Kinek mikor jön el, az a pont hogy kész vége szakítok mert már eleget tűrtem el neki?

Nekem van egy élettársi kapcsolatom, ami eléggé hullám völgy vannak dolgok amiket szeretek benne, és vannak amik teljesen kiborít engem.

Ő költözött hozzám, és én saját lakásban élek és sose akart segíteni vagy hogy egyáltalán meg forduljon a fejében az, hogy fel akarjon újítani itt bármit is.

Közös kasszához ragaszkodik ami nekem nem jön be, nem szeretem ha el kell számolnom valakinek hogy én mire költöm a pénzemet, vagy hogy mással vitassam meg hogy a saját pénzemet hogyan osszam be. És sose akart velem közös programot állandóan csak számítógépes játék engem sokáig képtelenség hogy le kössenek a játékok, vagy ithon filmek és sorozatok nézése mindig. És a szex se olyan vele mint kéne se mennyiségre se stílusilag. Pasi létére a napi egy alkalom és még annyi se ha éppen duzzog rám vagy veszekedtem vele és emiatt nem akarja ő nem békülő szexnek a híve mint én de már én se kiölte ezt belőlem a viselkedésével. Ha meg akarom vele beszélni a problémáimat egyből rám terel, mindent és már nem ő a téma hanem én szóval vele meg értetni vagy meg beszélni vele nagyon nehéz és sokszor érzem inkább jobb lenne külön mint vele. De amikor szólok hogy költözzön el, mert már kikészít lelkileg akkor jön a zsarolás, hogy meg öli magát. vagy minden cuccát a kukába dobja és úgy megy el tőlem és él, hajléktalanként.

2019. okt. 31. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szex van vagy nincs? Ha van, az rád nézve szégyen, ha meg nincs, akkor ez már csak időhúzás, és elpazarlod a napjaid.
2019. okt. 31. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Hol lehet ilyen nőt találni? :)
2019. okt. 31. 20:31
 13/14 Savlekotő ***** válasza:
100%
Még csak rángat,elmar a barátoktól,ez ütni fog... Bántalmazó karakter általában szereti ez a tipus a nőt kisajtolni. Menekülj,dobd ki,kérj férfi segítséget.
2019. okt. 31. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Van amiről nem tehet egyébként. Sajnos azért nem újít fel nálad semmit, mert nem közös a lakás és ezt érzi. Pontosabban nem érzi a magáénak. Hidd el, tudom, mert fiatalon magamra maradtam egy nagy házban, miután kihalt a családom nagy része és adta magát, hogy mindig a pasik költöztek hozzám. 2 férfivel éltem, mindkét esetben krízist generált, hogy a ház enyém volt és emiatt nem segítettek eleinte semmiben, már ami a házat illeti. Első párom bent döglött, miközben én kerítést festettem, mert már kirohadtak a lécek.

Második összeköltözés után egy hónapig számítógépezett munka után. Akkoriban egy örökölt ingatlanrészem volt, amit el akartunk adni, munka után oda jártam festeni, este 11-éjfél tájban hazaértem, várt a teli mosogató, nekiálltam mosogatni, tán még főzni is, erre átölel hátulról, hogy ki kéne neki vasalni az ingét. Közöltem vele, hogy ott a vasaló. De hogy ő nem tud vasalni. (Ja, előtte 4 évig élt albérletben, ott vajon ki vasalt rá?) Mondtam neki, hogy megtanítom. Erre faképnél hagyott és kivasalt magának. Eltelt 11 év, azóta se vasalok rá. Szóval így telt el egy hónap, én éjfél tájban haza, ő addig játszadozott. Gondolom azt képzelte, hogy most, hogy saját tulajdonú élettársa van, visszakapta anyucit, aki kiszolgálta. Aztán egy este megkérdeztem tőle, miért nem segít nekem az eladó ház festésében. Annyira fáradt vagyok. Azt mondta, biztos többet segítene, ha az övé is lenne. Na akkor éreztem, hogy ez így nem fog menni. Felajánlottam neki, hogy vegye meg tőlem egy részét és akkor az övé is lesz. Azt persze nem akarta. Aztán olyan is kiszaladt a számon, hogy a nevére iratom egy részét csak úgy, hogy magáénak tudja érezni, mire azt mondta, neki nem kell a házam. De azután mindig jött segíteni, kifestettünk, parkettázott is, nagyon sokat segített. Otthon is rendbe tette a fűtésemet saját pénzéből. Tény, hogy erős érdeke volt benne, mert ha nem teszi, akkor maradt volna a vegyes tüzelésű, ami igen melós. De iszonyat nehéz volt túllendülni az enyém-tiéd kérdésen akkor, amikor tulajdonképpen minden az enyém volt. Sokáig puffogtam azon is, hogy biztos azért van velem, hogy a lakásgondjait megoldjam. Nagyon sokára értettem meg, hogy milyen nagy tévedésben vagyok. Egyszer, összeköltözés után, amikor tényleg nagy krízisben voltunk, ültünk sápadtan a konyhaasztalnál és arról beszélt nekem, hogy ha nem találkozott volna velem, ő már valószínű a saját lakásában élne. Jó fizetése volt nagyon és már utánajárt a hitellehetőségeknek is, már azt is tudta, hol vásárolja majd meg a saját lakást. De pont akkoriban ismerkedtünk meg és 1,5 évvel később hozzám költözött. Nem mondta, csak sikerült összerakni a fejemben, hogy ő tulajdonképpen egy nagy álmát adta fel miattam. Mert ő nagyon szeretett volna egy saját lakást. Ehelyett kiköltözött hozzám, ebbe a túl nagy, túl hideg, szigeteletlen, befűthetetlen házba, aminek a fenntartása minden pénzünket elviszi a mai napig.

Csak gondoltam, megosztom, mert azt tudnod kell, hogy ez a probléma, hogy nem nyúl a házadhoz, nem újít fel, stb., minden kapcsolatodban fel fog merülni. Adódik abból, hogy a ház a tiéd. Ezért nem jó, ha a szülők a gyerekük feneke alá teszik a kész lakást. Sokkal jobb egy kapcsolatra nézve, ha a fészket közösen építik fel. Meg van ennek a pszichológiája.

Viszont az én párommal lehetett beszélni és mindig változtatott, ha jeleztem neki, hogy gond van. Azon kívül nem fenyegetőzött soha.

Amúgy én se tudtam túllépni teljesen soha azon a gondolaton, hogy mi van, ha csak a lakhatási gondjaik megoldására kellek a férfiaknak?

2019. nov. 1. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!