Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is szokott célozgatni ahelyett hogy megmondja mit akar?
Ez nagyon idegesítő lehet.:((
Ilyentől a hajamat tépném.
.....és még neki áll feljebb?
Ezt beszéljétek meg.
Hogy tudjátok a szexuális életeket megbeszélni?? Utalgatgat??
N
Nekem is van ilyen a családban és szörnyű. Csak rokont ugye nem választ magának az ember, de te választhatsz párt.
Ebből lesz majd az is, hogy elvárja majd, hogy kitaláld a gondolatát is és ha nem sikerül egy szavából rájönni, hogy mit szeretne, vagy hogy neki mi baja, majd kapni fogsz azért is.
22/L
Én olyan 19-23 éves korom között célozgattam mindig, megvártam, hogy gondolatolvasó legyen a partnerem és borzasztóan meg voltam sértődve, hogy nem vett le semmit abból amire gondoltam :D
Most már másként csinálom, ha szeretnék valamit, akkor elmondom, érvényes ez a házi munkára és egyéb óhaj sóhajra is. És szerencsére a párom is nyíltan az arcomba mondja, hogy már megint össze szedett a szőnyegről 10 kg hajtűt, legyek szíves jobban oda figyelni a hajamból kipotyogó hajtűkre, és nézzem át a lakást, főleg ha arra kérem, hogy porszívózzon ki.
A célozgatással semmire sem megyünk, én sem szoktam felfogni ha valaki elejt nekem ilyen jellegű információ morzsákat, és a párom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!