Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Bejönnek az ázsiai pasik?
Igen... de inkább a négerekre bukom :)
Nekem volt egy kínai pasim, nagyon bírtam, jófej, vicces meg minden.. nagyon aranyos.. és minden nap nagyon jó volt vele!
Azóta már csak nagyon jó barátok vagyunk, tegnap is egyutt voltunk bulizni.
Sosem fogom megérteni a fehér embert, hogy elitél másokat, csak azért mert máshogy beszélnek és máshogy néznek ki, pedig nem is ismeri...
en speciel hozzamentem egy filippino pasihoz (fulop-szigeteki) de fu de nagyon megbantam....
a kulturalis kulonbsegek, es a kajaik ....hat 5 honapig voltunk hazasok....azota kiraz a hideg toluk, rondan hangzik, de ez van.mondjuk Brendon Lee-t azert nem rugdostam volna ki az agyambol...:-)
Nemigazán...
Bár van kivétel, de ahhoz már tényleg jónak kell lennie...
Valamiért hozzájuk nem vonzódom...
Attól függ, hogy milyen ázsiai pasikra gondoltál. Az indiaiak pl. nem jönnek be, de a kis mandulaszeműek viszont már nagyon, főleg a japánok és a koreaiak. :] meg a kínaiak között is vannak helyesek *.*
L/18
Ő egy japán énekes, Hyde a neve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!