Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kezéből kikaptam a telefont? Nem szokásom ilyet csinálni de úgy érzem titkol valamit?
ma 07:33
Nehezen mivel én vagyok a férfi...
Az enyém egy....kocka. Kikaptam én is a kezéből párszor h mi a jóistent nyomogat, aztán tableteket meg mobilokat nézeget. Még mérgesnek se lehet rá lenni de nagyon idegesít. ( nő vagyok).
Ja és semmi reakció,max h adjam már vissza :(
ma 07:46
A semmi reakció az semmi,de amikor elkezd kiabálni és kb letámad szó szerint,az feletébb gyanús....ha nincs mit takargatni,akkor nem így reagálálok, legalábbis én.
ma 08:03
Kikaptam és kicsit magamhoz vettem és nem adtam vissza,de nem kutakodtam,csak fogtam erősen a kezemben,de kb kitépte és letámadott mert pont az ágyban feküdtünk.Azon bukkantam el,hogy mondta hogy álmos és nincs kedve beszélgetni,majd ahogy befekszünk az àgyban, egyből elkezdi nyomkodni a telefont és messengerezik valami fickóval... szerintem jogos reakció..
"Úgy gondolom,ha nincs mit titkolni valakinek,akkor nem hiszem, hogy ez a reakció."
Ne haragudj, de ez mindenféle aljasság és titkolózás nélkül is válthat ki heves reakciót. Ettől függetlenül lehet, hogy valami probléma van a háttérben, és az is tény, hogy ezért nem kéne így kiakadni. De az is tény, hogy nálatok a kommunikáció a nullát veri alulról. Mindketten mentek a saját fejetek után, és egyszerűen nem vagytok társak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!