Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is legalja munka a felszolgálás? A volt párom
szerint megalázom magam
Figyelt kérdés
Májusban lett vége a kapcsolatomnak. Egy évig csalt, mire megtudtam. Előtte sok mindenben segített nekem, vagyis tanultam és segített ha kelett valamit venni... Most már dolgozom, demens betegekkel foglalkozom. Havi 11-15 napot dolgozom 12 órában, és 15 napom szabad. El vállaltam felszolgáló, pultos munkát egy panzióban. Megtudta az exem és lehordott mindennek. Utolsó csöves kutyák dolgoznak sörözőbe, meg étteremben. Kérdeztem, hogy ő le nézi azt aki kiszolgálja az étteremben? Azt mondta legalja munka, és hogy innentől le tagadja, hogy közöm volt hozzá. Nekem kellene őt, hogy csalt.. Meg h ő ide adja a pénzt csak ne menjek, aztán meg azt mondta kirűgat ha nem hagyom ott. 23L
Azt nem értem, hogy ha májusban szakítottatok akkor exként ez a csökevényes agyu mit pofázik a dolgaidba?
N
2019. okt. 26. 06:38
3/13 anonim válasza:
A hangsúly a VOLT páromon van. Csak magát akarja mosni, egyik munka se büdös, ha tisztességgel van elvégezve. A munka nemesít, szokták mondani. A megcsalás, na az az igazi legalja dolog! Ne foglalkozz vele, tiltsd le.
2019. okt. 26. 07:04
4/13 anonim válasza:
Nem èrtem, hogy május óta mèg mit foglalkoztok egymással? Beszèlnetek sem kène, nemhogy mèg meghallgatni az ostoba vèlemènyèt. A munka az munka, nincs olyan, hogy legalja.
Tiltsd le, ne foglalkozz vele.
2019. okt. 26. 08:02
5/13 anonim válasza:
"Aranyos vagy, hogy igy aggodsz, de had avassalak be, hogy hogyan is mukodik a szegyenerzet:
Nem allsz le keretlen tanacsokat osztogatni annak a nonek, akit honapokon keresztul csaltal! Helyette igyekezz elotte tobbe nem megjelenni! Ne az en munkahelyem miatt keseregj, nekunk semmi kozunk egymashoz, teszem hozza: szerencsere! Nem a felszolgalo munka a megalazo, hanem az, ha az ember leall beszelgetni egy utolso hutlen gyokerrel! Abban viszont igazad van, hogy nem kellene megalaznom magam, igy legy oly kedves es ne irogass/hivogass tobbe. Te egy felszolgalo kisujjaig sem ersz."
2019. okt. 26. 08:48
6/13 anonim válasza:
De gondolom az exednek rohadtul jól esett ha oda adták neki a sörét? 8 évig csináltam a vendéglátást.. Nagyon sok jó embert ismertem meg, szerettek engem is a vendégek.. Soha senkitől nem hallottam ilyet amit az exed állít.. De jó lett volna ha akkoriban amikor dolgoztam ezt nekem mondja.. Szerintem többet nem lett volna kedve lehordani a vendéglátosokat..
2019. okt. 26. 09:38
7/13 anonim válasza:
Na én el is küldtem volna a büdös francba.
Ez egy kretén.
2019. okt. 26. 09:44
8/13 anonim válasza:
Még ha k...rva lennél, de így? Értem, hogy pultosnak lenni nem karrier, de becsületes munka, innentől meg nem kellene csesztetni másokat ilyen hangnemben. Amúgy meg miért érdekel egy olyan ember véleménye, aki még egy kapcsolatban sem képes tisztességes munkára, csak félreqrni?
2019. okt. 26. 10:33
9/13 anonim válasza:
Minek foglalkozol meg beszélsz vele, amikor májusban szakítottatok? Október vége van, jó reggelt.
2019. okt. 26. 10:50
10/13 A kérdező kommentje:
Mert az smst sajnos nem tudom leblokkolni csak a hívását meg a viber, face. SMS-ben írt egy regényt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!