Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom h egy fiú szeret smárolni? (lent)
Mármint hogy másfél órán keresztül folyamatosan csókolózni? Na, azért ezt nem gondoltad komolyan, remélem... :D
Azt viszont, hogy élvezi-e a csókot, pasinál elég könnyű kideríteni szerintem. Ha érzed, hogy feláll neki közben, akkor valószínűleg nem csinálod rosszul... :P
szerintem a barátnőd még életébe nem smárolt, azér mond ekkora baromságot...
a férfiak nem szeretnek smárolni. szexelni szeretnek. ennek egy része a csók (kis része). másfél óra smárolás... viccnek is rossz. A barátobnak is a szexen jár már az esze, nekem elhiheted. ha felál a farka csókolózás közben, az is már azért van, mert gondolatban már a bugyid alatt jár...
csatlakozom az elöttem szolokhoz .
azt viszont hozzátenném hogy az én párom egyáltalán nem szeret csokolozni igy nem is csokol meg.Furcsa de meglehet ezt is szokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!